Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Handbrake a přidání celé složky  (Přečteno 2384 krát)

Abby

• Závislák
Handbrake a přidání celé složky
« kdy: 16 Června 2016, 18:54:24 »
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli špatně vidím nebo to Linuxová verze neumí... Používám program Handbrake na konverzi video souborů do MP4 a z důvodu vyššího výkonu ho používám převážné na Mazlíkovi (což je Intel NUC5i3RYH, náš nejvýkonnější počítač). A nemůžu tu najít, jak přidat celou složku najednou a spustit konverzi (což ve verzi pro Mac je a mám takový pocit, že i verze pro Windows to umí). V Linuxu ale musím jak "trupppka" třeba dvacetkrát kliknout na přidat, když má seriál 20 dílů... Poradíte prosím, kde hledat nebo to fakt Linuxová verze neumí? Díky moc předem.
Dolehla na mě bída. Piju stará vína, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.

juwa2

• Závislák
Re:Handbrake a přidání celé složky
« Odpověď #1 kdy: 17 Června 2016, 01:29:26 »
Ale umí....
Zdroj > otevřeš složku ve které jsou videa > dojde k načtení všech videí z té složky do Handbrake.
Potom nahoře - Řada > Přidat více  > otevře se nové okno > zaškrtneš "vybrat vše" > OK
Pak už jenom spustíš řadu (frontu) a videa se budou zpracovávat.
« Poslední změna: 17 Června 2016, 02:01:45 od juwa2 »

Abby

• Závislák
Re:Handbrake a přidání celé složky
« Odpověď #2 kdy: 17 Června 2016, 14:04:24 »
Asi něco dělám špatně, protože když kliknu na "Zdroj" a vyberu tu požadovanou složku, tak mi to umožní vybrat právě jen jeden soubor, takže k dalšímu bodu se už nemůžu dostat.

edit: tak už to chápu, ono se nesmí do té požadované složky vlézt, protože pak to vybere jen ten jeden soubor, musí na složku kliknout v seznamu a dát otevřít a pak to načte všechno. Děkuji za nasměrování správným směrem :-)
« Poslední změna: 17 Června 2016, 14:06:48 od Abby »
Dolehla na mě bída. Piju stará vína, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.