ntz_reloaded: když jsi se díval na seznam mých vláken, nemusíš se ptát, jaké problémy jsem měla, už to totiž víš. Dále, odchodem od Linuxu nevyhrožuji, pouze konstatuji, že to podle všeho není systém pro mě, protože místo abych počítač používala, řeším neustále nějaké problémy, které často ani v konkrétní distribuci řešení nemají, protože v té distribuci je nějaká chyba, která řešení znemožňuje. Mrzí mě to, Linux se mi líbí, ale jak je vidět, není (doufám, že zatím) pro běžné uživatele, je momentálně jen pro geeky, kteří mají čas se vrtat v systému místo práce a důležitějších věcí.
A já mám mnoho důležitější věcí na práci, v první řadě svou rodinu. Opravdu nemám čas řešit problémy, které v jiném systému neexistují, to se na mě nezlob.
Už se k tomu dál nebudu vyjadřovat. Není vyloučeno, že až vyjde nová majoritní verze (což je tuším za dva roky), že vyzkouším Ubuntu znova a třeba už bude všechno, co potřebuji, fungovat. Uvidíme.
PS: představ si, že tvé dělení linuxáků mě ani trochu nezajímá :-) Nejsem Linuxák a nikdy nebudu, zrovna tak nejsem a nikdy nebudu patřit mezi Androiďáky, iPhoňáky nebo do jakékoliv jiné skupiny. Počítače a techniku používám a usnadňuje mi práci. To je totiž ten důvod techniky, víš? Usnadňovat práci, ne ji přidělávat :-) A Bohužel, Linux mi v současném stavu tu práci přidělává, ať se ti to líbí nebo ne. Nikdy ze mě nebude ajťák, to je dalšíí věc. Jsem prostě jen uživatelka, tím to začíná a tím to končí :-) A jestli pro uživatele mého typu není Linux vhodný, chtělo by to někam napsat. Většina (odhaduji že to bude minimálně 99%) uživatelů totiž nemá buď chuť nebo ani čas řešit nějaké terminálové příkazy, když jinde dvakrát klikne myší, chápeš?