Koupil jsem si Acer s Wind XP a Asus bez operačního systému před 3 lety v Aceru odešla 1 ramka,vyměněna.Asus doteď funguje s Ubuntu,už nikdy Acer předražený šmejd.Jinak Asus dobře
funguje s Ubuntu.Od teď určitě Asus bez operačního systému.
Omlouvám se, ale tvé hodnocení je fakt "sqvělé"
Takže protože v 1 z 1000 ks odejde jedna ramka (chápu, je blbý když jsi ty zrovna ten 1000) tak je Acer špatný, ale asus funguje tak je dobrý ??
Tak pro tvoji info - a to nemám nic proti Asus - v Ostravě ještě teď funguje můj první Acer jedno z prvních TM, koupený v roce 2000 s XP, pravda majitelka tomu zlikvidovala display, hold to není nerozbitné.
Můj Acer TMxxxx z roku 2002 jsem před měsícem vybavil Ubuntu 12.04 (ANO 12.04 na tak starém křápu) a bude počítám ještě tak 2-5 let tomu člověkovi co jsem mu ho daroval/prodal sloužit...
Můj další Acer je TM4320 (má vadný grafický chip - s Vistou odmítá fungovat - mě slouží už více jak rok) - používám skoro denně 2x měsíčně naskočí kostičky, jinak OK a pak mám Acer Extensa 5220 - jsem odkoupil s vadným HDD od zákazníka - po vyměně HDD šlape jak hodinky....
Nemyslím si že to je až tak moc značkou... ono ty Acer a Asus jsou skoro jedna firma, aby se nejmenovali brzo AceSu ... a mám takový dojem, že to snad vyrábí jedna fabrika pro ně....
Asusy jsou dobře zpracované, a stejně jako Acer vydrží daleko déle, než nějaké HP/PackardBell či jiné značkové potvory...