Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Spouštění programů na určité ploše.  (Přečteno 2591 krát)

Pet Sild

• Návštěvník
Spouštění programů na určité ploše.
« kdy: 28 Února 2007, 10:26:10 »
Ahoj
Rád bych si udělal pořádek na virtuální ploše a spouštěl aplikace na předem určené místo příklad: XMMS se spustí na ploše 3. Už se tady řešilo několikrát a naprosto super utilita Devilspie nefunguje společně s Berylem, nenajde virtuální desktop. Přímo v nastavení Berylu je podobný plugin: Window specific setings, ten sice má spoustu možností, ale rozhazovat aplikace po ploše nedokáže. Jestli znáte nějakou fintu, tak neváhejte a pište.

Pet Sild

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 04 Března 2007, 09:31:12 »
Jak sleduji nikdo tuhle užitečnou vychytávku nepoužívá, trochu víc jsem se pobíral nastavením Beryl a plugin  co jsem zmiňoval přeci jen dokáže rozhazovat aplikace, ale je dosti omezený nefunguje bohužel na vše. Nespolupracuje co používá víc jak jedno okno, třeba Audacious nebo XMMS  funguje dost chaoticky, plugin nemá podporu všech programů.
Jsou však aplikace které spolehlivě funguji a vždy zaplují na správnou plochu. Moje nejoblíbenější Swiftfox,Tvtime,Blender stačí v pluginu sekce Initial Viewport napsat řádek: c:tvtime:2 pak bude Tvtime vždy na ploše dvě. Beryl dělá Linux ještě zábavnějším OS.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 05 Března 2007, 07:20:17 »
[FLAME]V KDE mi tohle běhá naprosto bezproblémů. :)[/FLAME]

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

shrek69

• Aktivní člen
  • *
    • http://s69.fx-dc.net
« Odpověď #3 kdy: 05 Března 2007, 08:11:41 »
Citace: milhouse
[FLAME]V KDE mi tohle běhá naprosto bezproblémů. :)[/FLAME]
:D mno nevim, kdyz jsem pracoval v KDEcku tak nefungovalo spoustu jinejch veci, ktere mi vadily mnohem vice. Napriklad, kdyz program na neco cekal a vyskocilo popup okno (napriklad s progress barem), tak kdyz jsem tim progress barem hejbal, tak se to okenko pod nim krasne gumovalo :)

ano, KDE je super vec, ale dekuji, jiz pouzivam poradnej desktop - GNOME :D

let´s flame :)
http://s69.fx-dc.net/ - Stop Fasismu!

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 05 Března 2007, 08:30:27 »
Jj, to bylo jen takové pošťouchnutí. ;) Ale já s KDE problém nemám. Žádné rozmazávaní oken neznám. Zkoušeno na 2 PC s několika verzemi Kubuntu.
To je spíš záležitost graf.ovladače. Ale pokud to s Gnome jede a KDE ne, pak není co řešit. :)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #5 kdy: 05 Března 2007, 09:14:34 »
[flame]Přidám se, KDE je nejlepší. Někdy ani nechápu, co se tady řeší za problémy v Gnome :D[/flame]

uf

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 06 Března 2007, 20:16:06 »
Citace: nikola
[flame]Přidám se, KDE je nejlepší. Někdy ani nechápu, co se tady řeší za problémy v Gnome :D[/flame]
som linuxak ale vy ste fanatici..hehe .-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.