Zdravím, už to řeším nějaký pátek. Spíše pasivně průběžně než že bych se tím aktivně zabýval, ale už mě to vážně štve.
Pořídil jsem si NTB ASUS F556UKQ, podle HW kterým disponuje by měl být plně kompatibilní, víceméně jsem vše bez kompliakcí orzchodil, jen grafika dělala typicky problémy, ale po mých zkušenostech jsem si s tím poradil...
Mám zde pouze dva USB porty a popravdě je celkem aktivně využívám. Jeden zabývá externí USB zvuková karta, druhý je pro reciever pro moji MX master myš. Jenže,... ta myš má bluetooth, několik notebooků jsem s ní používal, Win, MAC, i dva své starší notebooky.
Jen tady mě trápí přípojení přes bluetooth. Podle toho co jsem si dodatečně zjistil, můj ntb má jakousi hybridní bezdrátovou akrtu, ta obsluhuje BT i WLAN. Většinou jsem četl o problémech s WLAN, ale to se mě netýká. Mě normálně bluetooth najde všechny notebooky, telefony, wireless repra,... spárují se, fungují. Jen mou Logitech MX master to pořád nevidí a já entuším proč.
Je někdo schopný a ochotný poradit s řešením tohoto problému? Už ani nevím kde mám chybu hledat.
Díky moc, těším se na odpovědi!
P.S.: už jsem na Ubuntu přepnul celou rodinu,...
Od otce samá chvála, tomu nešel s Win skoro už ani prohlížeč...
thanks God for Linus!