Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Movyscom M-Edge modem  (Přečteno 2235 krát)

Michal

• Návštěvník
Movyscom M-Edge modem
« kdy: 17 Března 2007, 12:10:14 »
Zdravim ludia, chcem sa vas opytat. Uvazujem nad tym zeby som si na moju sunku hodil UBUNTU. Konecne pouzivat aj nieco ine ako soft od mrkvosrotu. A tak sa vas chcem spytat ze ci by mi to slapalo na AMD Durone 700MHz (pretaktoval som ho na 935), 448MB SDRAM... myslim ze HDD a GK nie je potrebne udavat... ale chcel by som hlavne vediet, ze ci sa mi tam podari nainstalovat modem hore uvedeny. To mam od Orange. Su k tomu aj linux ovladace ale kedze som v zivote nerobil s nicim odlisnym windowsu tak reku ci mi to pojde. Vdaka moc za odpovede...
ASUS F5V, Intel Dualcore T2130, 2GB RAM, 160GB hitachi HDD, ATI X2300 128MB (839 hypermemory), Ubuntu 7.10 + compiz, Vista Business 32bit

Gabo

• Návštěvník
    • http://www.1job.sk
Movyscom M-Edge modem
« Odpověď #1 kdy: 22 Března 2007, 22:57:27 »
Dovolim si ti poradit. Ak mas moznost nahod si este jeden HDD na ktory si nahodis Linux (ja mam 2.8 GB z toho 800MB na swap, bohate to staci, no aspon zatial. Mam naistolovany plnohodnotny OS so vsetkym software, ktory potrebujem. Tu si mozes vsetko vyskusat, nastavovat a ked budes ready nahodis si linux natvrdo. Osobne aj ja mam ZADACO Edge modem  a na spojazdnenie staci trocha konfiguracie, dokonca ide rychlejsie ako pod Winom.
Software is like sex it's better when it's free...

Michal

• Návštěvník
Movyscom M-Edge modem
« Odpověď #2 kdy: 23 Března 2007, 07:32:11 »
Uz som si stihol nainstalovat linux... troska som sa s tym pobabral a net mi tu ide. A ide naozaj rychlejsie ako pod winom... este keby tu slo nainstalovat to NTGAIN klient ci co je to zac... aby to slo este rychlejsie... alebo sa to uz niekomu podarilo?
ASUS F5V, Intel Dualcore T2130, 2GB RAM, 160GB hitachi HDD, ATI X2300 128MB (839 hypermemory), Ubuntu 7.10 + compiz, Vista Business 32bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.