Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: "Předstíraný výstup" zvuku  (Přečteno 1321 krát)

Vasa013

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
"Předstíraný výstup" zvuku
« kdy: 07 Březen 2020, 21:07:39 »
Nefunguje mi zvuk, u výstupového zařízení mi to píše "Předstíraný výstup", nevíte někdo, co s tím? (verze Ubuntu 19.10)
« Poslední změna: 07 Březen 2020, 22:06:42 od Vasa013 »

Michal "Tylnesh" Kohútek

  • Administrátor fóra
  • Stálý člen
  • ******
  • Příspěvků: 900
    • Zobrazit profil
    • Lords Of Tech
Re:"Předstíraný výstup" zvuku
« Odpověď #1 kdy: 30 Březen 2020, 13:27:10 »
Skus vypnut a zapnut pulseaudio. V terminali daj

pulseaudio -k && pulseaudio -D
« Poslední změna: 30 Březen 2020, 13:30:09 od Michal "Tylnesh" Kohútek »
Registered Linux User #506395

--- Smartphone 0: OnePlus 3T - LineageOS bez Google Apps
--- Smartphone 1: Meizu MX4 - Ubuntu Touch
--- Laptop: Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 3
--- Workstation: Ryzen 7 2700X, RX 5700XT, 16GB RAM
--- Other: Niekolko kusov od kazdeho vydaneho variantu Raspberry Pi

Vasa013

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re:"Předstíraný výstup" zvuku
« Odpověď #2 kdy: 01 Duben 2020, 13:09:30 »
Skus vypnut a zapnut pulseaudio. V terminali daj

pulseaudio -k && pulseaudio -D
Děkuji za pomoc, ale nefunguje to.

JirkaZ

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 683
    • Zobrazit profil

Vasa013

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil

Ventero

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2050
    • Zobrazit profil
Re:"Předstíraný výstup" zvuku
« Odpověď #5 kdy: 01 Duben 2020, 18:16:43 »
A jaký návod zabral?
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Vasa013

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re:"Předstíraný výstup" zvuku
« Odpověď #6 kdy: 01 Duben 2020, 19:36:16 »
A jaký návod zabral?
Zabralo hned to, co se ukázalo v tom okýnku s úryvkem napravo. Fungoval příkaz pulseaudio -k && sudo alsa force-reload