Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Aplikace Plex  (Přečteno 238 krát)

Abby

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 917
    • Zobrazit profil
Aplikace Plex
« kdy: 14 Září 2020, 21:33:27 »
Ať dělám co dělám, nemůžu nikde najít aplikaci Plex pro Linux, netušíte kde ji sehnat? Ani v repo ani na ofiko stránkách není. Mám ji všude (Mac, Windows, iPhone, Apple TV) tak pochybuju, že by nebyla pro Linux. Díky.

edit: jedná se o klienta na přehrávání ze serveru, nikoliv o server. Server běží na Synology.
« Poslední změna: 14 Září 2020, 21:52:23 od Abby »

JirkaZ

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 719
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Plex
« Odpověď #1 kdy: 14 Září 2020, 21:50:19 »

Abby

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 917
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Plex
« Odpověď #2 kdy: 14 Září 2020, 21:51:51 »
Já se neptám na server, ale na klienta, omlouvám se za nepochopení. Plex server mi běží na Synology, klienta mám na přehrávání.

JirkaZ

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 719
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Plex
« Odpověď #3 kdy: 14 Září 2020, 21:54:42 »

Abby

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 917
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Plex
« Odpověď #4 kdy: 14 Září 2020, 22:14:53 »
Děkuji, zkusím to a snad to bude fungovat. AppImage je něco jako snap? Prostě se jen spustí?
« Poslední změna: 14 Září 2020, 22:24:53 od Abby »

JirkaZ

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 719
    • Zobrazit profil

Abby

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 917
    • Zobrazit profil
Re:Aplikace Plex
« Odpověď #6 kdy: 14 Září 2020, 22:25:51 »
Nainstalovala jsem flatpak (sice mi přijde jako nejlepší snap, ale flatpak taky ujde, jen nechápu proč musí být několik nekompatibilních verzí téhož...), spojila se svým účtem a spustilo se to. Jenže nefunguje rolování v aplikaci, vidím jen pár prvních videí, ale nemůžu se posunout dál. A v AppImage mi nejde se přihlásit.

edit: zajímavé, odhlásila jsem se a přihlásila, změnila se velikost rozhraní, řeklo mi to, že aktuálně používám desktop režim a do budoucna bude funkční je TV režim a už to funguje. Dokonce běží i akcelerace h265 4k přes GPU, takže super, díky :)
« Poslední změna: 14 Září 2020, 22:29:47 od Abby »