Bývají i tací, které jsi popsal, ale tady na tomto fóru jsem si nikdy nevšiml. Nikdo tady nemusel podlézat, aby dostal rady. Jak jsem psal - od začátku jsem zde vystupoval poměrně ostře, pohádal jsem se, ale rady jsem dostal, aniž bych jakkoliv se snižoval - jsem velmi hrdý člověk. Stačilo jen uznat tu práci ostatních a projevit k ní úctu, případně se omluvit, když jsem přestřelil, stejně tak jako jsem omluvu i obdržel.
Je také nesmysl tvrdit, že "každý kdo odpovídá by měl mít trpělivost, neměl by být líný ťukat do klávesnice" - to vůbec nereflektuje to, že ti lidé pomáhají bezplatně ve svém volném čase, jsou často unaveni a stejně ještě chtějí někomu pomoci. Proto tady vyžadujeme maximální snahu ke spolupráci a vytýkáme její nedostatek. A je jedno kolik je komu let - dokážeme být trpělivější, pokud se ukáže, že to někomu jde více ztuha. Také ti zde trpělivě vysvětluji, jak se věci mají v oblasti sociální, protože mám pocit, že v tomto odvětví nejsi úplně zdatný a zatím tě žádný admin ještě nezamkl. Nemůžeš však žádat, aby někdo toleroval urážlivé reakce.
My máme úctu k tvým šedinám a jestli chceš můžu ti vykat (my se bereme jako komunita, tak si tykáme), ale také si zasloužíme respekt k naší práci - peníze za ni nebereme, tak snad nechceme tak hodně.
Pokud máš pocit, že tě někdo ponižuje, tak se věcně ohraď a žádej vysvětlení - věci jsou mnohdy jinak, než se zdají na první pohled ..