Hladinka to nebyla - psal jsem to na mobilu bez brýlí ve 3 ráno.
S tou leností máš částečně pravdu, často se však lidé lépe vyjadřovat neumí, protože k tomu nemají dostatečnou průpravu - ale je to zase jen důsledek selhání generace dnešních 40-50níků, školství a celého systému - tedy i těch dnešních 60-70níků, kteří zde ve vrcholové politice budovali tuto dekadenci s těmi, kteří je naivně až stupidně volili.
Však se to dnes opakuje - včera jsem se nestačil při pohledu na průzkumy divit: Nejhůře hodnocená vláda v historii byla ODS za Nečase, napáchala tu nejvíce škod a lidé po pár volebních obdobích je zase dostali do vlády (pokud to opravdu není manipulované). Druhá nejhorší vláda (dle spokojenosti lidí) je dnešní ODS a ti co to tu Spolu s ní ještě více mrví, ale předvolební statistiky ukazují, že toto uskupení (i ODS samostatně v jiných modelech) má druhé největší preference hned po ANO, které si nejprve přivlastnilo zásluhy ČSSD (což je také dinosaurus, který má dost másla na hlavě, ale aspoň něco se jim trochu povedlo) a pak tady také pomrvili kdeco.
Takže co jsme to za národ stupidů a kde se stala chyba, když druhá největší majorita chce volit toho, koho považuje za druhého nejhoršího v historii? To je fakt Kocourkov, Švejkárna a Banánová republika v jednom - akorát, že nejsou zas o něco dražší banány (to bychom přežili), ale základní životní potřeby - potraviny, bydlení a energie.
A řešení: Seberme důchodcům, udělejme z nemocných zase simulanty a nechme v klidu vydělávat sazkovky, exekutory, přidejme policajtům, kteří většinově jen šikanují a kde je dusno, tam se bojí, přidejme hlavně sobě poslancům, kteří jsem nic neudělali a jen vše domrvili tak, že jsme na tom skoro ve všem skoro nejhůře v Evropě.
No a Ty se pak v tom všem, Jirko, pak chceš zlobit na někoho, že se v tom všem marastu neumí ani kloudně vyjádřit? Vždyť on za to možná ani moc nemůže ..
Přiznám se však, že mě to také někdy hodně sejří - jen se učím být shovívavý ..
Mimochodem prudký nárůst těch zdravotních vad je taktéž mj i důsledek výše popsaného ...
Ale k meritu - snad dostaneme nějaké rozvedení a upřesnění a bude se čeho chytit