Tak jsem Translátor 2010 zkusil nainstalovat a žádné úpravy Wine jsem nedělal. Jenom to překládá docela pomalu při automatickém překladu
Tak bych si to představoval. Bohužel u mě to tak nefunguje, teď jsem to zkoušel...
Smím se zeptat, jaký máte systém? Že bych to zkusil přes flashku, jsem strašně zvědavý, jestli to pojede.
Ještě dodám, že třeba by nebyl problém zkusit jiné Linuxy, kde by to jelo bez problémů, tak jako Vám. Jak jsem psal na Mint fóru. Jde o pracovní notebook, kde je potřeba rozjet obyčejné věci. Prohlížeč, tiskárny, pdf, doc, thunderbird, winamp, viber, etc. Nic složitého/náročného (kromě toho hloupého slovníku, ale musím přiznat, že ten slovník má úroveň oproti ostatním, co jsem zkoušel, ale je fakt, že šlo o opensurcy).
Já jsem vybral Minty, ani sám nevím proč. Zřejmě protože je z nějakého důvodu všude rozkřiknuto, že jsou nevhodnější pro přechod z Windows.
Těch Linuxů je strašně moc a já doteď smrděl na Windowsech jen kvůli hraní, proto jsem nikdy nedal Linuxům šanci, i když mě jejich myšlenka nadchla. Teď už pár měsíců nehraji, tak jsem konečně volný, co se v tomhle ohledu týče. Sám si zkouším Minty a super. Klidně bych zkusil i jiné. Ale je těžké vybírat, když těch distribucí je tak strašně moc. Ale jak píši, jsem z toho hrozně nadšený.