To jsem nepochopil - myslíš ten google? Já nevím, ale kolik milionů lidí používá mobil s androidem... Mají ho zahodit? Jestli mě "velký bratr" sleduje přes mobil, co na tom změní, když se v notasu odhlásím... A když se odhlásím od google v mobilu, můžu ho vyhodit a pořídit si nějakou starou tlačítkovou Nokii - a ani tam si nemůžeš být jistý. A co Android TV, Android auto, ... Chápu, že to spoustu lidí irituje, ale bohužel, doba je taková, že se sledování nevyhneš, dnes můžeš požít jakýkoliv prohlížeč, vyhledávač, zakázat cokies, zakázat sledování a já nevím co ještě, stejně když někdo bude chtít, sledovat tě bude. Nepomůže ani VPN - ani tam nevíš, kdo ji spravuje a s kým kooperuje. Leda se vrátit do jeskyně a mlátit klackem mamuty. No, asi k tomu stejně dojde... Takže to prostě neřeším. Pedofil nejsem, terorista taky ne, tak ať si kdo chce kouká, kam na netu lezu, je mi to šumák. Jinak by se člověk musel zbláznit.
A navíc, jak jsi už zjistil, jsem starej vůl, tak co mi kdo může. Pomalu už trénuju skoky do díry...