Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hardware monitor  (Přečteno 7641 krát)

Darina Lakovičová

• Aktivní člen
  • *
Hardware monitor
« kdy: 07 Března 2024, 16:28:51 »
Dobrý den. Poradíte mi nějakej program, který by mi udělal stejné služby jako Hardware monitor pro Windows? Děkuji.
I'm back. Thank you, Abby.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
Re:Hardware monitor
« Odpověď #2 kdy: 22 Března 2024, 13:08:03 »
Dobrý den. Poradíte mi nějakej program, který by mi udělal stejné služby jako Hardware monitor pro Windows? Děkuji.

Ať žije svoboda! Od dob, kdy se tady začlo pořádně rýžovat, se toho asi hodně změnilo a místo specifikace dotazu je žádána spíš despecifikace, nebo co?

Donedávna toho byla plná česká ubuntu wiki, tam bych asi začal být tebou, než následovat odkazy na cizí servery s nutností potvrdit tunu sledovačů. Neznám hardware monitor, ale asi hardinfo a zbytek přes terminál.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

Darina Lakovičová

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 28 Dubna 2024, 15:24:58 »
Ať žije svoboda! Od dob, kdy se tady začlo pořádně rýžovat, se toho asi hodně změnilo a místo specifikace dotazu je žádána spíš despecifikace, nebo co?
Donedávna toho byla plná česká ubuntu wiki, tam bych asi začal být tebou, než následovat odkazy na cizí servery s nutností potvrdit tunu sledovačů. Neznám hardware monitor, ale asi hardinfo a zbytek přes terminál.

Je to hodně dlouho ale nepoděkovala jsem. Tímto to napravuji, děkuji Ti Sabraqu a oznamuji, že to Hardinfo je zatím v absolutní pohodě. Jen škoda, že to nevidí grafiku v PCI-E.
I'm back. Thank you, Abby.

sabraq

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 19 Června 2024, 22:43:19 »

Je to hodně dlouho ale nepoděkovala jsem. Tímto to napravuji, děkuji Ti Sabraqu a oznamuji, že to Hardinfo je zatím v absolutní pohodě. Jen škoda, že to nevidí grafiku v PCI-E.
Není zač a je to i dobré téma,problém je jen v tom,že se tady bijou ryze komerční zájmy vs. otevřený software,což je dáno asi tím,že převažuje novější hardware nad tím starším. Dříve to bylo naopak a uživatelé gnu/linuxu měli jiné priority.

Hwinfo do pci-e vidí,ale sdělí pouze rozsah adres. Na akcelátor se musí jinak,ale to už je jiné téma.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 20 Června 2024, 14:30:51 »
Dnes hodně frčí inxi.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

sabraq

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 08 Července 2024, 19:52:10 »
Je to možný. On každý používá něco jinýho, ale hlavně ta původní myšlenka Ubuntu se pomalu vytratila a zapoměla pozdravit. Třeba já než si opravím svůj vlastní, dobře odolný hw i bez militatních součástek, už bude frčet zase možná něco jinýho. Tak módě ahoj.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.