K tomu Chrome mozte skusit vypnut aktualizacie flatpak. Spustite Spravcu aktualizacii / Upravit / Nastavenia / Balicky vypnut Aktualizacie flatpak.
inxi -F
K tomu Chrome mozte skusit vypnut aktualizacie flatpak. Spustite Spravcu aktualizacii / Upravit / Nastavenia / Balickyvypnut Aktualizacie flatpak.
CitaceK tomu Chrome mozte skusit vypnut aktualizacie flatpak. Spustite Spravcu aktualizacii / Upravit / Nastavenia / Balickyvypnut Aktualizacie flatpak....nasledne ani jeden flatpak balik sa nebude aktualizovat,nikdy!!!...ale ked citas dalej,tak mozes vypnut len tie baliky,ktore nechces aktualizovat...lenze toudy je umela inteligencia,tak to nevie... ...WINE máš instalovat z ich stranky...https://wiki.winehq.org/Ubuntu
Práve teraz je pre Flathub overených 42 % Flatpakov. Obchod sa aktívne snaží overovať aplikácie, najmä teraz po príbehu XZ a po viacnásobnom vložení malvéru do obchodu Snap Store.
Ahojte. Poraďte mi prosím.Nainstalovala jsem si, po dlouhém rozmýšlení do čeho přejít, Linux Mint Mate, 21.3 Virginia. ...Poradíte mi co s tím mám?Děkuji.