Nemám nic proti, ať si každý samozřejmě používá to, co mu vyhovuje. Taky mám nějaké open source řešení, ale když to tak vezmu, tak na komerční bázi s podporou (třeba Plex) a mám to koupené. Uvedu příklad z doby, kdy jsem ještě byla plná nadšení pro open source a svobodné programy. Nainstalovala jsem si na NAS Jellyfin (podporovaný Synology, takže na jedno kliknutí). Chvíli jsem studovala manuál, pak jsem zjistila, na kterém portu běží, přihlásila jsem se a zjistila jsem, že rozhraní je vcelku jednoduché, tak jsem přidala knihovnu, nastavila odkud to má brát metadata, ono to pár hodin chroustalo a když bylo hotovo, zjistila jsem, že minimálně 50% filmů nebylo správně rozpoznáno, tak jsem je přiřadila ručně. A po cca týdnu používání jsem si chtěla pustit film v čekárně u lékaře a ono mi to řeklo, že není nastavena HW akcelerace, tudíž nefunguje převod na nižší bitrate a tudíž si nic nepustím. Internet jsme tehdy měli značně retardovaný, takže ani 1080p nativně nešlo. Tak jsem si zanadávala, doma jsem to začala řešit a ani s pomocí manuálu a diskusního fóra se mi to nepodařilo rozběhnout. Strávila jsem řešením HW akcelerace více než týden, NAS byl podporovaný a prostě nic. Tak mi nakonec ruply nervy, nainstalovala jsem Plex, přidala knihovnu, po pár hodinách chroupání jsem zjistila, že mi to neidentifikovalo jeden film, tak jsem orpavila přiřazení, zkusila jsem přehrávání a přes mobil i zvenku, všechno fungovalo na první dobrou. Tak jsem si za 2490 czk koupila lifetime licenci a víceméně jsem přestala používat opensource zadarmo a radši si zaplatím za komerční řešení, protože to stojí míň, než kolik času případně strávím u řešení problémů s free řešením.
Tím samozřejmě netvrdím, že opensource je špatné, to v žádném případě. Jen nechávám řešení problémů na povolanějších a já danou věc/software prostě jen používám a když se objeví problém, řeší to ten, kdo je za to placený. Třeba Synology NAS, řešila jsem nedávno reverzní proxy, ani s pomocí lidí na fóru se to nepovedlo (i když cesta byla správná), tak jsem zadala ticket, týpek ze Synology se připojil, něco pozměnil (napsal mi co, ale vlastně mi to asi je jedno) a funguje to. Řešením s ochotnými lidmi na fóru jsem strávila necelý den, týpek ze Synology to měl za dvě hodiny po zadání ticketu hotové. Jinak ti ochotní lidé mi pomohli pak s dalšími věcmi, ale to už je jiná kapitola, nejdůležitější bylo to vůbec rozběhnout a to se s nimi prostě nepovedlo.
Tak to, prosím, neber jako nějaký útok nebo tak, jen jiný přístup. Tebe baví vyřešit si problém sám a máš na to znalosti, mě to nebaví. To je celé.