Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution vyhledávání v těle emailu  (Přečteno 1266 krát)

Profesorx12

• Návštěvník
Evolution vyhledávání v těle emailu
« kdy: 22 Října 2025, 14:03:32 »
Ahoj, přešel jsem z Thunderbirdu na Evolution a přišel jsem na to že Evolution neumí vyhledávat slova v těle emailu. Nikde jsem o tom nenašel žádné informace jestli to tak je nebo jestli to jde někde nastavit.

Jaké máte vy zkušenosti?

Díky
 Zdeněk

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
Re:Evolution vyhledávání v těle emailu
« Odpověď #1 kdy: 28 Listopadu 2025, 21:55:17 »
Vím, že je to starší téma, ale 9 lidí z 10, kteří navštěvují toto fórum, asi nepoužívají e-amilového klienta. A ten jediný z desítky, který ho možná i nadužívá, v dané době mohl číst třeba jen na mobilu, takže i jemu to uteklo.

No, co se týče různých funkcí - existují pluginy a pokud ne, možná se poohlédnout po jiném klientovi, třeba ten s vtipným názvem - Claws Mail. (To zmiňují třeba zde). A tady je celkem rozsáhlý článek na téma Claws Mail.

Nakonec asi každý z těch e-mailových klientů bude mít nějakou vlastnost, která se nenajde v těch jiných klientech, ale kdo nehledá - Claws mail na bclinuxu a Evolution na abclinuxu, nepočte si.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 28 Listopadu 2025, 23:04:45 »
Vyskusaj. Evolution - najst- pokrocile hladanie - tam daj "pridat podmienku" - v prvom vybere "telo spravy" -  v druhom "obsahuje" - v tretom co chces hladat.
Osobne to nepouzivam tak neviem posudit ci je to to co hladas ale pripada mi to najpodobnejsie k tomu.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: Včera v 10:15:04 »
Ještě by mohlo umět vyhledávat tvé desktopové prostředí. KDE třeba vyhledá kde co. I třeba to co mám v prohlížeči. Ale klienta pošty nemám, neotestuji.
Třeba teď jsem napsal slovo Ubuntu a divil se, kolik mi DE našlo. Například tel. čísla na Ubunťáky, které ani nevím už, že mám.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.