Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Proč nespustím soubory *.AppImage ?  (Přečteno 3231 krát)

Abby

• Závislák
Re:Proč nespustím soubory *.AppImage ?
« Odpověď #75 kdy: Včera v 21:23:16 »
Pro: Abby
Ještě tu o Karkulce. Prosííím...

Chceš ukázat fakturu? Hele, mě je s prominutím u p*dele, jestli mi věříš nebo ne, ale řešíš doslova h*vna a děláš problémy tam, kde nejsou. Jestli máš omezená data, prostě si kup neomezená, je to dostupné naprosto pro každého. Já třeba mám za únor spotřebu dat v mobilu 270 GB z čehož teda je cca 265 jako hotspot pro MacBook a iPad. A k tomu něco přes 3 TB na pevném připojení 😂

Ostatním se omlouvám za ostrou reakci, ale jsem dneska dost vytočená a když mě někdo nazve lhářem, tak si slušnou reakci prostě nezaslouží. Navíc když vidím, jak se mu snažíte poradit i přesto, že on vůbec na ty rady nereaguje a jede si svou, tak se divím, že ztrácíte čas, který je drahý.
Dolehla na mě bída. Piju stará vína, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #76 kdy: Dnes v 00:53:22 »
Téma Proč nespustím AppImage se změnilo na téma předhaněčů, chlubičů a hltačů dat. Přesně podle pravidla poradit nedokážu, ale pochlubit se ano. ( Ještě sem můžeš napsat kolik filmů týdně stahuješ ). Tím mi zasadíš poslední ránu.

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #77 kdy: Dnes v 08:03:48 »
Citace
Přesně podle pravidla poradit nedokážu

Citace
...vytvor v /home prazdnu zlozku,a preloz vsetky appimage subory do zlozky...nemusis zlozku pomenovat...ale postup musis dodrziavat...das foto,a postupujeme dalej...

...strana 3...tu som ti napisal prvy krok k spustený appimage...keby si tych par krokov urobil presne,vysledok je,ze sa appimage integruje do systemu,vytvory spustac a hototo...bez toho ci mas libfuse,alebo nemas,a bez terminalu...aj to som ti pisal,ze kroky musis dodrziavat...ani si to neprecital...

Abby

• Závislák
« Odpověď #78 kdy: Dnes v 11:49:50 »
...abby...odfotil som cast ponuky cloudu za sedem euro rocne...zamerne som vynechal nazov sluzby...a iny jazyk tam neni...7,04 euro na rok...

Tomuhle jazyku nerozumím, jsem si ale na 100% jistá, že cena není v eurech. Euro má oficiální znak tento: "€" a ten tam nikde nevidím.

Jinak ano, dá se třeba v Indii koupit Youtube Premium v přepočtu za 29 czk měsíčně, ale 1. to není legální a můžeš snadno přijít o účet a 2. není to cena ani v eurech ani v korunách, ale v rupiích.

A mimochodem, úplně nechápu, jak to souvisí s nefunkčním appimage a reálnou nabídkou neomezeného mobilního tarifu od českého operátora v českých korunách. Ale to je asi jedno, dál to řešit nechci a nebudu. Když dám funkční radu, nebudu ji opakovat neustále dokola. A nejsem jediná v tomhle tématu, kdo dal funkční radu.
« Poslední změna: Dnes v 11:54:03 od Abby »
Dolehla na mě bída. Piju stará vína, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.

Abby

• Závislák
« Odpověď #79 kdy: Dnes v 11:50:39 »
Téma Proč nespustím AppImage se změnilo na téma předhaněčů, chlubičů a hltačů dat. Přesně podle pravidla poradit nedokážu, ale pochlubit se ano. ( Ještě sem můžeš napsat kolik filmů týdně stahuješ ). Tím mi zasadíš poslední ránu.

1. nechlubím se, konstatuji fakta
2. radu jsi zde dostal už několikrát a věř mi, že jsem to vyzkoušela a funguje to.
3. s tebou fakt končím, sorry

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #80 kdy: Dnes v 12:36:32 »
...vtedy si to silno spochybnovala...ceny su v ruskych rubloch,aj jazyk je rustina,iny tam neni...dokonca aj jutube funguje legalne bez reklam... :o :o :o

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #81 kdy: Dnes v 14:21:56 »
Pro: ikx
Nechápu. Co se rozumí textem ' přelož všechny složky AppImage ' ? Už to sem dáváš podruhé. Rozepiš to. Čím toho co popisuješ dosáhnu ?
« Poslední změna: Dnes v 14:46:51 od Dr Fuss »

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #82 kdy: Dnes v 14:40:21 »
Budu rád když mi tu takový jako ty radit přestanou.

Abby

• Závislák
« Odpověď #83 kdy: Dnes v 15:01:53 »
...vtedy si to silno spochybnovala...ceny su v ruskych rubloch,aj jazyk je rustina,iny tam neni...dokonca aj jutube funguje legalne bez reklam... :o :o :o

Já jsem to nezpochybňovala, já jsem tě požádala o odkaz a o jméno konkrétní služby, protože něco takhle levného sháním a sama jsem nic nenašla. Každopádně tím, že je to v rusku, to pro mě padá, z osobních i jiných důvodů.

Abby

• Závislák
« Odpověď #84 kdy: Dnes v 15:03:10 »
Budu rád když mi tu takový jako ty radit přestanou.

Aby ti nakonec nepřestal radit každý, což se s tvým přístupem může stát velice lehce. Každopádně hodně štěstí v řešení vyřešeného i v dalších budoucích problémech.

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #85 kdy: Dnes v 17:17:08 »
Citace
a preloz vsetky appimage subory do zlozky

...pozorne citat text,az do konca... :( :( :(

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #86 kdy: Dnes v 17:39:36 »
A to pouhým přesunutím *.AppImagů do nějaké jiné složky v /home to začne chodit ? Vżdyť to už jsem v rámci experimentování s nimi udělal asi 3x aniž bych věřil že zrovna toto něco ovlivní. Udělám to po čtvrté ale bude to jen ztráta času.

JirkaZ

• Moderátor
  • Závislák
  • Dlouholetý uživatel Linuxu a open source obecně.
« Odpověď #87 kdy: Dnes v 17:44:30 »
Kde původně jsi ty *.appimage měl?

Jde o práva. K většině složek v /home máš coby uživatel plná práva, takže tam by neměly vzniknout příp. problémy z titulu nedostatečných práv...

Jinak jsem našel toto výživné vlákno.
« Poslední změna: Dnes v 17:52:23 od JirkaZ »

JirkaZ

• Moderátor
  • Závislák
  • Dlouholetý uživatel Linuxu a open source obecně.
« Odpověď #88 kdy: Dnes v 17:55:21 »
Různé. mimo jiné i *.appimage verze Open Shot jsou ke stažení a experimentování zde. Pro instalaci přes apt (tedy normální systémový přístup) je k dispozici PPA.
« Poslední změna: Dnes v 18:03:58 od JirkaZ »

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #89 kdy: Dnes v 18:27:01 »
Pro: JirkaZ
No... to je konstruktivní pomoc !  Chválím.

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #90 kdy: Dnes v 18:40:46 »
Citace
A to pouhým přesunutím *.AppImagů do nějaké jiné složky v /home to začne chodit ? Vżdyť to už jsem v rámci experimentování s nimi udělal asi 3x aniž bych věřil že zrovna toto něco ovlivní. Udělám to po čtvrté ale bude to jen ztráta času.

...to by bol prvy krok,aby som videl,ze to robis,co pisem...mal by si prispevok citat do konca!!! :o :o :(
...vsetko som vysvetlil,ze si to neprecital,tak ten bus je prec... >:( >:( >:(

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #91 kdy: Dnes v 20:19:44 »
Ty jsi taky nejspíš nečet to, že některé *.AppImage spustím ( Avidemux, DoubleCmd ).

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #92 kdy: Dnes v 20:36:12 »
Pro: JirkaZ
A co je to s těma koncovkama *.dmg ? To je pro jaký systém ?

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #93 kdy: Dnes v 21:40:56 »
Citace
Ty jsi taky nejspíš nečet to, že některé *.AppImage spustím ( Avidemux, DoubleCmd ).

...uz to chapem spravne,tie appimage ktore vies spustit,tak tie chces aby sa nespustily...a open shot,ktory sa nespusti,tak ten chces spustit...dufam,ze to chapem spravne... :-\ :-\ :-\

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.