Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Brave spouštění  (Přečteno 93 krát)

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
Brave spouštění
« kdy: Dnes v 05:18:58 »
Ubuntu 24.04.4 prohlížeč Brave.
Brave se při prvním spuštění nebo po restartu otevře se zmenšeným oknem.  Teprve po maximalizaci se už další okna otvírají plná. Po dalším restartu totéž. Kde je chyba v nastavení?

Abby

• Závislák
Re:Brave spouštění
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 10:49:29 »
Obávám se, že to není chyba, ale tvůrci Ubuntu to považují za vlastnost... Stejně jako třeba je vlastnost v KDE, že se každé okno otevře uprostřed obrazovky. Hrozně otravná "vlastnost"...
Dolehla na mě krize. Piju stará vína, jím plesnivé sýry a jezdím v autě bez střechy.

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 12:30:28 »
...potom v nastaveniach okna vyberem,ze kde sa to ma otvorit...vacsinou je zaskrtnuta volba "centre windovs"... ::) ::) ::)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 15:15:54 »
Zkus
Kód: [Vybrat]
gsettings set org.gnome.mutter center-new-windows false
Obávám se, že to není chyba, ale tvůrci Ubuntu to považují za vlastnost... Stejně jako třeba je vlastnost v KDE, že se každé okno otevře uprostřed obrazovky. Hrozně otravná "vlastnost"...
To je vlastnost GNOME. To dělá i KDE? To jsem nevěděl. Zkus si nastavit to ukládání jak jsem kdysi psal. Stáhnout v nastavení KDE ten skript pro Kwin. Potom si to pamatuje pozici oken.
Myslím, že ve verzi KDE 6.7 to bude nativně.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: Dnes v 16:09:49 »
Nevím zda vlastnost Ubuntu, protože Firefox to nedělá, ten otevře okno vždy na celou plochu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.