Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Proč MC ani GC nevidí mobilní telefon  (Přečteno 583 krát)

ikx

• Stálý člen
  • **
Re:Proč MC ani GC nevidí mobilní telefon
« Odpověď #25 kdy: 05 Srpna 2026, 19:32:04 »
...ty teraz tu dokazujes svoju sikovnost,pritom ani nevies o com pises...keby si nezbadal,tak nemrznuca kapalina do motora,ktora nahodov maze aj vodné cerpadlo nikdy nie je modra,ako nemrznuca kapalina do ostrekovaca...to len ty mozes zamenit...
...vyvojarske menu vyvolas jednoducho,sedem krat klepnes na cislo zostavy,a budis zazrak,objavy sa vyvojarske menu,bez tvojho hahaha dokumentacie...alebo kde najdes cislo zostavy???...dalsi zazrak pre teba-v nastaveniach...vobec to neovladas,a mudrujes,tvoj zamer je,aby si sa zviditelnil,len cesta je zlá... >:( >:( >:(

otazka znie-ktory den nemal včerajšok???...nič zložite,len jedna spravna odpoved je...ukáz tu tvoju logiku... >:( >:( >:(

Dr Fuss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #26 kdy: 05 Srpna 2026, 20:23:44 »
Musím uznat:  Sice dost zvláštně a krkolomě, ale jde to i v MC a GC.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #27 kdy: 06 Srpna 2026, 12:11:50 »
...ty teraz tu dokazujes svoju sikovnost,pritom ani nevies o com pises...keby si nezbadal,tak nemrznuca kapalina do motora,ktora nahodov maze aj vodné cerpadlo nikdy nie je modra,ako nemrznuca kapalina do ostrekovaca...to len ty mozes zamenit...
...vyvojarske menu vyvolas jednoducho,sedem krat klepnes na cislo zostavy,a budis zazrak,objavy sa vyvojarske menu,bez tvojho hahaha dokumentacie...alebo kde najdes cislo zostavy???...dalsi zazrak pre teba-v nastaveniach...vobec to neovladas,a mudrujes,tvoj zamer je,aby si sa zviditelnil,len cesta je zlá... >:( >:( >:(

otazka znie-ktory den nemal včerajšok???...nič zložite,len jedna spravna odpoved je...ukáz tu tvoju logiku... >:( >:( >:(
Sorry, ale proč kolem sebe tolik pliveš nevím, směju se, protože's mi něco připomenul. Chladící kapaliny byli 2 druhy, červená a zelená, který se nedali zaměnit. Časem se přidala ještě růžová, která se dá zaměnit se zelenou. Jenže když si za šera spleteš červenou a růžovou, tak máš smůlu.

Opět sorry, ale neptám se jak vyvolám vývojářské menu. Já jenom tvrdím, že základní věc, jakou je přenos dat mezi telefonem a většinou mezi počítačem, musí po kabelu fungovat i bez dalšího vnořeného nastavení. Jinak řečeno, ty tady tvrdíš, že přenos dat mezi androidem a jiným zařízením je jen pro pokročilejší uživatele, kteří toho docílí přes vávojářské nastavení. No a já s teboo nesouhlasím, to je vše :).

Takže kdo se tady chce zviditelnit, jsi ty :)-.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #28 kdy: 06 Srpna 2026, 13:25:33 »
Citace
Sorry, ale proč kolem sebe tolik pliveš nevím, směju se, protože's mi něco připomenul. Chladící kapaliny byli 2 druhy, červená a zelená, který se nedali zaměnit. Časem se přidala ještě růžová, která se dá zaměnit se zelenou. Jenže když si za šera spleteš červenou a růžovou, tak máš smůlu.

Opět sorry, ale neptám se jak vyvolám vývojářské menu. Já jenom tvrdím, že základní věc, jakou je přenos dat mezi telefonem a většinou mezi počítačem, musí po kabelu fungovat i bez dalšího vnořeného nastavení. Jinak řečeno, ty tady tvrdíš, že přenos dat mezi androidem a jiným zařízením je jen pro pokročilejší uživatele, kteří toho docílí přes vávojářské nastavení. No a já s teboo nesouhlasím, to je vše :).

...nejazdy na starom šrote,alebo si daj skontrolovat chladiaci systém...
...ano,pre pokročilejšich uživatelov,okrem teba je to každy...ano docieli cez vyvojarske nastavenie,ani bluetooth nefunguje bez toho aby si povolil,a dal vyhladat zariadenie...mozno u teba ano,ale u ostatnych isto nie...a preco ja musim instalovat commander,ked lepsi efekt docielim cez kabel...zmier sa stim,ze su aj lepsie riesenia,ako tvoje krkolomné kommanderovanie,alebo nestabilné bluetooth,teraz kazdy má na vyber...tu nie si velitelom,tvoj suhlas nepotrebuje nikto...

...ps.-uz ma unavilo klesat na tvoj uroven,uraza ma to... >:( >:( >:(

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #29 kdy: 07 Srpna 2026, 14:53:11 »
Citace

...nejazdy na starom šrote,alebo si daj skontrolovat chladiaci systém...
...ano,pre pokročilejšich uživatelov,okrem teba je to každy...ano docieli cez vyvojarske nastavenie,ani bluetooth nefunguje bez toho aby si povolil,a dal vyhladat zariadenie...mozno u teba ano,ale u ostatnych isto nie...a preco ja musim instalovat commander,ked lepsi efekt docielim cez kabel...zmier sa stim,ze su aj lepsie riesenia,ako tvoje krkolomné kommanderovanie,alebo nestabilné bluetooth,teraz kazdy má na vyber...tu nie si velitelom,tvoj suhlas nepotrebuje nikto...

...ps.-uz ma unavilo klesat na tvoj uroven,uraza ma to... >:( >:( >:(
Dobrý snobe, asi je na tebe trochu moc horko, opravdu netuším, co je na spuštění dvouokenního manažera, v případě gnome otevření nautila, tak krkolomného. Hele, do mého auta ti nic není. Určitě nevyhodím telefon a podobně jako bych následoval rady bez uvedení autora, podobné těm tvým, nezakoupím poslední model telefonu, asi nejlépe ještě s betou androida.

Jestli tady tvrdíš, že se neobejdu bez inženýrského menu, tak že mi nebude fungovat ani bluetooth, tak ti říkám, že obejdu. Jestli chceš, dál si kupuj nedodělaný telefony pro inženýry, ale nevím proč to podsouváš i ostatním.

Tvoje rada na úrovni: mě to funguje a jestli tobě to nefunguje, tak vyhoď svůj hardware, vyhoď svůj telefon a sežeň si to co mám já! To je opravdu vysoká úroveň, ale směrem dolů.
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

ikx

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #30 kdy: 07 Srpna 2026, 17:49:05 »
... :) :) :)...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.