Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Error ve Wine  (Přečteno 1326 krát)

Ji31

• Aktivní člen
  • *
Error ve Wine
« kdy: 08 Dubna 2007, 13:28:54 »
Ahoj,

po přechodu kompletně na Ubuntu je jediná věc z Windows, kterou ke své práci potřebuju: elektronický slovník.
Potřeboval bych ho rozchodit pod wine, zkoušel jsem to podle návodu, ale je to první program, který se pod wine zkouším rozchodit, tak možná dělám někde chybu.
Nainstalovat se mi to podařilo, ale pokud se jej snažím spustit, napíše to tento error do teminálu. Nevíte, co to značí?

Ve Windows šel program spustit i rovnou z CD bez instalace, ovšem pod wine je výsledek po spuštění z CD uplně stejný. Znamená to, že jsem nahraný? To bycha asi musel znova nainstalovat Windows, a to se mi opravdu, opravdu nechce :-(

Kód: [Vybrat]
fixme:hook:SetWindowsHookEx16 System-global hooks (4) broken in Win16
fixme:hook:SetWindowsHookEx16 Multiple hooks (4) for the same task not supported yet
wine: Unhandled page fault on read access to 0xffffffff at address 0x11ef:0x0000312e (thread 000c), starting debugger...
Modules:
Cannot get info on module while no process is loaded
Threads:
process  tid      prio (all id:s are in hex)
0000000d
        0000000f    0
        0000000e    0
0000000a (D) (null)
        0000000c    0
        0000000b    0
Děkuji
Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
Error ve Wine
« Odpověď #1 kdy: 08 Dubna 2007, 13:31:41 »
No,tohle je jako když ti program pod Windows napíše Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen...
Myslím,že s tím toho moc udělat nepůjde...
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Ji31

• Aktivní člen
  • *
Error ve Wine
« Odpověď #2 kdy: 08 Dubna 2007, 13:35:07 »
Citace: djSmaky
No,tohle je jako když ti program pod Windows napíše Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen...
Myslím,že s tím toho moc udělat nepůjde...
Aha! Nj, teď jsem si vpomněl (moje blbost), ono to po instalaci psalo i pod Windows! Tam jsem to ale vyřešil tak, že jsem si z toho udělal iso obraz a spouštěl jsem to jakoby live z cd - a to fungovalo. Takže jsem ji tady taky udělal už iso obraz a jak ho prosím dostanu o wine?
Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside

Jony

• Stálý člen
  • **
Error ve Wine
« Odpověď #3 kdy: 08 Dubna 2007, 14:00:19 »
Pokud Ti to stačí, tak v linuxu lze bezproblémově to *.iso na-mount-ovat jako disk =)
... možná to akorát budeš muset mount-nout někam pod wine a ne jako např. media/fakecd

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.