Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde nic  (Přečteno 1786 krát)

Z3U5

• Návštěvník
Nejde nic
« kdy: 01 Května 2007, 00:08:48 »
Lidi .. uz fakt nevim co delat ...
Po asi vic jak 16hodinovem trapeni rozjet cokoliv jsem udelal nekolik der do zdu .. okousal si tak 40 prstu .. a stale nic..

Proste .. mam Ubuntu 6.10 .. hodil jsem si tam beryl .. ten jediny jde :) .. proste programy pres apt prikaz v terminalu jdou ...

Ale kdyz si stahnu nejaky ten program .. ktery je primo por linux ... kliknu 2x na install ikonu .. popripade na spousteci tak to nic neudela ...

==> Nic se mne nechce naisntalovat .... treba kdyz chci rozjet mp3 .. tak mi to napise .. resete Amarok a mp3 format bude funkcni .. bla bla .. resnu a stejne nic ...

Zda se mi jako bych byl opravnen instalovat do prazdna ... proste "Pisu bilou tuzkou na bily papir" :(
« Poslední změna: 10 Prosince 2007, 13:10:57 od Anna Taliánová »

Callipo17

• Návštěvník
Nejde NIC !
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2007, 00:21:08 »
nechtel bych .. :)

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
Nejde NIC !
« Odpověď #2 kdy: 01 Května 2007, 00:25:27 »
Citace: Callipo17
nechtel bych .. :)
Pokud nemáte jak poradit, raději mlčte...
##################################

Teď k řešení vašich problémů

1) Když si stáhnu nějaký ten program... Program je třeba Windows Vista... Specifikujte přesně...
Na co takto stahujete programy? repozitáře vám nestačí?

2) ad mp3
Nastavte si celé Ubuntu podle tohoto návodu, dost vám to ulehčí
http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=4153
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

dumi

• Stálý člen
  • **
Nejde NIC !
« Odpověď #3 kdy: 01 Května 2007, 01:00:26 »
ja by som iba doplnil, že na pridávanie programov je dobré si prečítať toto. aj keď nie som si istý, či v tom spočíva váš problém.
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

Z3U5

• Návštěvník
Nejde NIC !
« Odpověď #4 kdy: 01 Května 2007, 09:26:45 »
Lidi jsem lamicka .. priznavam ... ale celkem se do systemu ubuntu a vubec linuxu dostavam :) Poperu se s tim za kazdou cenu :) ... Na windows se nechci vracet :) ... diky za rady jdu to zkusit :) .. uvidime co z toho vyleze a ozvu se :)

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
Nejde NIC !
« Odpověď #5 kdy: 01 Května 2007, 10:17:58 »
Citace: Z3U5
Lidi .. uz fakt nevim co delat ...
Po asi vic jak 16hodinovem trapeni rozjet cokoliv jsem udelal nekolik der do zdu .. okousal si tak 40 prstu .. a stale nic..

Proste .. mam Ubuntu 6.10 .. hodil jsem si tam beryl .. ten jediny jde :) .. proste programy pres apt prikaz v terminalu jdou ...

Ale kdyz si stahnu nejaky ten program .. ktery je primo por linux ... kliknu 2x na install ikonu .. popripade na spousteci tak to nic neudela ...

==> Nic se mne nechce naisntalovat .... treba kdyz chci rozjet mp3 .. tak mi to napise .. resete Amarok a mp3 format bude funkcni .. bla bla .. resnu a stejne nic ...

Zda se mi jako bych byl opravnen instalovat do prazdna ... proste "Pisu bilou tuzkou na bily papir" :(
A mohu vědět, proč si instalujete starší, neaktuální vydání, když již téměř dva týdny je k dispozici nové, nejlepší, které bylo kdy vydáno?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.