Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Linux Mint  (Přečteno 15433 krát)

qUAKER

• Host
Re: Linux Mint
« Odpověď #25 kdy: 14 Prosince 2007, 13:24:55 »
můj otec musel na linux přejít - i když čistě nainstaluju windows,tak asi po 15min používání systém zatuhne.. tak jsem mu nainstaloval ubunta, nainstaloval KDE, přizpůsobil na windows style(ikonky, grafické téma..),rozjel StrongDC++,hry(Oblivion,Crysis) a je celkem spokojený ;) sice ještě občas nadává že tam to dělal takhle a tady se to dělá jinak,ale zvyká si..

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #26 kdy: 14 Prosince 2007, 15:49:45 »
můj otec musel na linux přejít - i když čistě nainstaluju windows,tak asi po 15min používání systém zatuhne.. tak jsem mu nainstaloval ubunta, nainstaloval KDE, přizpůsobil na windows style(ikonky, grafické téma..),rozjel StrongDC++,hry(Oblivion,Crysis) a je celkem spokojený ;) sice ještě občas nadává že tam to dělal takhle a tady se to dělá jinak,ale zvyká si..
Crysis? No to bych chtěl i vidět.... málo kdo má stroj, aby mu to běželo na woknech a ty jsi to hodil na wine :D
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

qUAKER

• Host
« Odpověď #27 kdy: 14 Prosince 2007, 18:35:15 »
crysis jede na medium na mém athlonu 3500,giga ram a geforce7600gs naprosto v pohodě ;)

Miko10

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #28 kdy: 14 Prosince 2007, 18:59:31 »
A to ti bezi Crisis len tak cez wine alebo cedegu? Nemusel si robit ziadne spacialne upravy?
Fujitsu-Siemens V6535, CD T3200, 3GB RAM, 320 GB HDD, Wifi Atheros 242x, Ubuntu 10.10

qUAKER

• Host
« Odpověď #29 kdy: 14 Prosince 2007, 19:11:17 »
pres wine. musel jsem prihrat nejake knihovny.

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #30 kdy: 14 Prosince 2007, 20:11:41 »
ps. jeste k tem kodekum ..
ja osobne jsem zastancem naprosto cisteho systemu pod GPL a proprietalni balast by mel zustat komplet v "userspacu" ..

distribuce by nemela byt 'tainted' ..

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #31 kdy: 14 Prosince 2007, 20:50:22 »
Vypadá to zajmavě... proč ne...
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Duffy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: 15 Prosince 2007, 17:32:12 »
ps. jeste k tem kodekum ..
ja osobne jsem zastancem naprosto cisteho systemu pod GPL a proprietalni balast by mel zustat komplet v "userspacu" ..

distribuce by nemela byt 'tainted' ..

Já chápu že pro guru jako jsi ty, je přidání pár zdrojů softwaru a stáhnutí pár balíčku dost jednoduchá operace, ale pro člověka co s linuxem začíná ne :). Ten naopak bude nadšenej že mu už všechny filmy, mp3 a flash jede už na LiveCD :). A já třeba zaboha nemůžu rozchodit flash pod Operou, tak bych to taky asi ocenil :).
Notebook Fujitsu Siemens Amilo Xa 1526 s Ubuntu 8.04. Po dlouhém zkoušení jsem zůstal u Ubuntu a GNOME.

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #33 kdy: 16 Prosince 2007, 19:08:48 »
duffy >>
flash pod operou? dyk je to jak facka:
http://www.opera.com/linux/docs/plugins/install/#flash  // ;)

ps. nejsem guru

Dr.Watson

• Návštěvník
« Odpověď #34 kdy: 19 Prosince 2007, 00:03:41 »

...........
 A já třeba zaboha nemůžu rozchodit flash pod Operou, tak bych to taky asi ocenil :).

No ale mne si Opera automatcky sahla na pluginy instalovane s Firefoxem (mozna trochu oklikovy zpusob, ale fungoval az do problemu s novym flash-pluginem), od odpoledne mam MintLinux a v tomto i po aktualizacich jede flash v Opere take automaticky, jen jsem Operu nainstalil.
« Poslední změna: 19 Prosince 2007, 00:06:40 od Dr.Watson »

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #35 kdy: 19 Prosince 2007, 08:11:58 »
Jsem začátečník.... nedá se z Mintu "okoukat" podpora pro ČT24 v okně Firefoxu a další možnosti a doinstalovat do Ubuntu? Nechci měnit, co nemusím (OS)...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.