Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hardy Heron: V kolik hodin bude ke stažení?  (Přečteno 25103 krát)

kotz

• Návštěvník
Re: V kolik hodin bude ke stažení?
« Odpověď #50 kdy: 24 Dubna 2008, 14:51:58 »
Na http://www.ubuntu.com už je taky ke stažení.

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #51 kdy: 24 Dubna 2008, 15:16:18 »
Super, tak už se stahuje. Torrent, samozřejmě. Ale dneska už ho asi nainstalovat nestihnu (mám pomalé připojení), takže si budu hrát přes víkend... ::)

JohnyN

• Host
« Odpověď #52 kdy: 24 Dubna 2008, 15:33:03 »
www.ubuntu.com
Citace
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Tak už to vidno, že dnes vyšlo HH.. servery nestíhajú  ;)

Jirina

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #53 kdy: 24 Dubna 2008, 15:34:16 »
Já už updatuju, balíky staženy, teď se instaluje. Jsem napnutej jak guma od tepláků.

Update: tak mi v HH nejde ethernetová síť :-(
« Poslední změna: 24 Dubna 2008, 17:42:08 od Jirina »
Dell Latitude E6400, Ubuntu 13.10 + W8.1

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #54 kdy: 24 Dubna 2008, 15:46:11 »
www.ubuntu.com
Citace
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Tak už to vidno, že dnes vyšlo HH.. servery nestíhajú  ;)

Využívejte torrenty (jako kdybych to nepsal...).

Marty McFly

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #55 kdy: 24 Dubna 2008, 15:58:00 »
já to stahuju z torrentu :)

kolik lidí musí stahovat z určitého mirorru aby byl přetížený?

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #56 kdy: 24 Dubna 2008, 15:59:38 »
To samozrejme zalezi na vykonu prislusneho serveru a kapacite linky, kterou ma k dispozici. Toto muze byt (a take je) u ruznych mirroru ruzne.

col_boggy

• Host
« Odpověď #57 kdy: 24 Dubna 2008, 17:14:21 »
Hurá! mám a jedu, a dokonce i s 3d akcelerací na atině +CF!!!... jenom mám pocit, že to příšerně zatěžuje systém, nevíte, čím to může být? zkoušel jsem vypnout pár efektů a nepomohlo to... sorry za offtopic.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #58 kdy: 24 Dubna 2008, 17:52:33 »
Už nějakou dobu jedu na HH, přešel jsem na Beta verzi. Včera se mi již změnilo jádro, cca kolem 20:00 a dneska žádná aktualizace. Takže finální verze byla již včera.

Zatím mi šlape komplet v pohodě, i 3D akcelerace i CF, žádné problémy s wi-fi nebo se zvukem ani se čtečkou karet  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #59 kdy: 24 Dubna 2008, 18:35:13 »
No, já stahuju z ofic. stránek (už mám kupodivu 78%) a už se těším na testovací instalaci. Jo a kdo má jaké zkušenosti s upgradem? Nebo je lepší nová instalace? Do té se mi totiž moc nechce. Pěkně si zupgraduju své ubuntu, to CD stahuju jen pro známe atd. ;).
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

Marty McFly

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #60 kdy: 24 Dubna 2008, 18:40:02 »
tak já už mám staženo 98% :) tak za 20 min budu instalovat :)

col_boggy

• Host
« Odpověď #61 kdy: 24 Dubna 2008, 19:03:01 »
uz je tam: http://releases.ubuntu.com/hardy/
Hmm... jsi si jistý, že to není alpha? já jsem si to odtamtud stáhnul, a docela mi chybí pár věcí, jako splash apod. možná je to ale tím, že jsem si to nainstaloval na pevný disk windowsů (viz. nová, zajímavě znějící feature - jak bych mohl odolat? :))

Marty McFly

• Aktivní člen
  • *
Re: Hardy Heron: V kolik hodin bude ke stažení?
« Odpověď #62 kdy: 24 Dubna 2008, 20:13:09 »
sem to nainstaloval a systém je anglicky a když jsem šel do kcontrol tak našla nastavit cs a přitom když dám locale tak je vše cz nebo cz

col_boggy

• Host
« Odpověď #63 kdy: 24 Dubna 2008, 20:26:15 »
to mas nejake divne, ja jsem to mel od prvni chvile kompletne cesky.... nemas nahodou RC verzi? jo, taky by me zajimalo, jestli jsem jediny, komu se nezobrazuje pri startu plochy splash..

chrasty

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #64 kdy: 24 Dubna 2008, 22:26:09 »
Taky to mám česky/anglicky. Při instalaci bylo funkční připojení na internet. Nějak to počeštim, ale nechápu to.

EDIT: Hm, mohlo to být přetížení serveru...
« Poslední změna: 24 Dubna 2008, 23:19:47 od chrasty »

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #65 kdy: 25 Dubna 2008, 00:38:32 »
Takže stáhl jsem to z oficálního zdroje, už oficiální vydání. Dost mě zklamalo, že systém opět špatně detekoval můj monitor a navíc to ani nezachránila rekonfigurace v tom nástroji, co automaticky vyskočí, jako to šlo v minulé verzi. Pokud jsem dal storno (to jediné šlo potvrdit), tak systém nerestartoval Xka a zůstal vyset. Pomohl až ctrl+alt+del, kdy se systém sám vypl. No ehm. Dobrá, při dalším spuštění jsem tedy zadal, ať se systém pouští vždy v nízkém rozlišení a po dalším resetu to už šlo. Nakonec jsem plné rozlišení získal tak, že jsem zkopíroval xorg.conf z mého Ubuntu 7.10. Takže už OK, ale dost blbě jsem se k tomu pídil, pro běžné uživatele postup na nic. No a další věcička, kterou řeším, je wifina. Jako běžně mi nefunguje. Až se někde dostanu ke kabelu, zkusím doinstalovat b43-cutter (prý nový ovladač) a pomocí něj stáhnu fw, když to nepůjde, zkusím ověřený ndiswrapper. Uf, to je bída, čekal jsem víc. Doufám, že to budou jediné problémy. Jinak ovladač pro mou grafiku tam už je - openchrome, ale jak říkám, celý ten konfigurační program nejde nastavit. Já to stejně rozchodím ;). :'(

joxer

• Návštěvník
« Odpověď #66 kdy: 28 Dubna 2008, 01:57:47 »
nevite odkud bych mohl stahnout verzi na kterou neni treba pripojeni na internet? je to vubec mozne?

rad bych si nainstaloval nove ubuntu (klidne kubuntu) na pocitac, kterej neni pripojenej na net, ale nevim jestli to je vubec mozne (vcetne ovladacu, programu blender, renderer yafray atd...)...

u windowsu je to jasny, jedno CD instalace, na dalsim CD programy a pripojeni na net neni treba, ale tady si nevim rady

Pavel Půlpán

« Odpověď #67 kdy: 28 Dubna 2008, 07:44:00 »
Nejjednodušší bude stáhnout DVD verzi. A zbytek potřebných balíků si stahovat separátně a instalovat manuálně.

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #68 kdy: 28 Dubna 2008, 16:58:43 »
Něco jsem kdysi četl o tom, že se to dá v Synapticu nějak zařídit, ale netuším co a jak. Jinak možná bych vám mohl doporučit Ubuntu ultimate, ale poslední verze je založená na předposlední verzi Ubuntu, takže to asi nebude pro vás (http://ultimateedition.info/).

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #69 kdy: 28 Dubna 2008, 17:40:40 »
Podle mě asi taky to DVD.... ale záleží co přesně budete instalovat... dá se taky CD a na další si natahat jen deb balíky co potřebujete ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.