Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Prepinac prac. ploch (zmena)[vyriesene]  (Přečteno 1137 krát)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Prepinac prac. ploch (zmena)[vyriesene]
« kdy: 29 Května 2010, 15:49:22 »
Zdravim. V 10.04 mam prepinac ploch na obrazku 1 ovsem vsimol som si ze pri vydani 10.04 bol prepinac na obrazku 2 a rovnako ked som nedavno instaloval jedno pc tak aj po aktualizaciach tam bol stale ten z obr.2. Ako mam ziskat ten druhy? Skusal som v synapticu hladat  Workspace switcher, applety ale nic podobne som nenasiel.
Ide o to ze pri prvom applete sa vsetky plochy volaju plocha1 trochu to robi problemy.

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 30 Května 2010, 07:33:45 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
Re: Prepinac prac. ploch (zmena)
« Odpověď #1 kdy: 29 Května 2010, 15:54:22 »
Jestli ono to nebude souviset s Compizem. Když je zaplý, nastavuješ si jména v CCSM.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 29 Května 2010, 18:02:49 »
Prave ze v ccsm si mozem nastavit pocet ploch horizontalne a vertikalne ale pocet pracovnych ploch je blokovane na 1. Prave zmenou toho gnome appletu som dufal ze sa zmeni aj moznost nastaveni v ccsm.

Hmm. Zkontroloval som verzie oboch appletov a oba su 2.30.0. To som z toho jelen.

Hmm, Hmm. :) Som trubka, naozaj je to v tom compiz. Ked som povypinal vsetky efekty zmenilo sa menu toho appletu. Cize bud budem mat viac nazvov ploch alebo efekty.

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 30 Května 2010, 07:33:27 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #3 kdy: 29 Května 2010, 20:44:57 »
Máš pravdu, ono je to trochu složitější, v CCSM se nedají měnit názvy. Názvy nastavené v klasickém gnome appletu opravdu kopírují ony Desktopy v Compizu, což jsou úplně oddělené pracovní prostory. Proč jich v Lucidu nejde nastavit víc netuším, také mi to nejde, ale zas to mám s Compizem jen ve VBoxu. V jaunty mi to funguje normálně, jen je tato koncepce tak trochu nedotažená. Jinak přejmenovat Desktopy se dají v gconf-editoru, ale to ti teď moc nepomůže..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.