No, nenainstaloval jsem to. Ještě včera jsem četl pár článků ohledně instalace. Rozhodl jsem se tedy, že si disk pěkně rozdělím tak jak se to doporučuje na "/", "/home" a swap. Jenže jsem narazil na problém. Můj disk už je rozdělen na tři oddíly. Klasické céčko s instalačkou woken, pak další oddíl zabírá disk Recovery a třetí oddíl je vyhrazen pro "Diagnostiky" od Dellu, což jsou programy, které jakoby "diagnostikují" problémy v případě, že se nějaké vyskytnou, abyste byli schopni Dellu podat alespoň nějaké přibližný popis závady. Čili dohromady to dělá nějakých 6 oddílů, přičemž disk lze rozdělit pouze na 4 primární oddíly, že?! Nevím jak se s tím vypořádat. Nevíte co se klasicky ukládá na Recovery? Je to vůbec potřeba? Ale stejně mi pak bude viset ve vzduchu ještě jeden oddíl, ten oddíl s Diagnostikama se bojím odstranit, abych pak nepřišel o záruku. Ale stejně zavolám do Dellu a zeptám se.
Nebo máte nějaké nápady připadně jak jste to řešili? protože si myslím, že nejsem první, kdo se s tímhle setkal.