Dnes jsem jel salinou, ve ktere byla ctecka cipovych karet s dotykovym displejem na kterem byly na prvni pohled win xp(classic look), ale neodolal jsem a po kliknuti na polozku system jsem zjistil, ze to je to linux 2.6.22.9 mikro-generic s 64 MB RAM bezici na
armu atmelu, jelikoz jsem si jel zrovna koupit salinkartu, zeptal jsem se na informacich co je to zac - personal na me koukal jak tele na novy vrata a po dvou telefonatech mi povedeli, ze je to zatim v testovacim provozu a ze na tom v budoucnu (pokud se to osvedci nebo co) pujdou kupovat listky(pry nejdriv v roce 2011). JProtoze mi i podekovali, ze se o tom ode me dozvedeli(a pred tim si do telefonu stezovali jak to, ze jim o tom, jako informacnim centru, nikdo nerekl), neptal jsem se uz, jestli je legalni pouzivat ikony z windows (a kdyby jen ikony, ale i logo na tlacitku "Start") a odesel...
Vyfotil jsem to na mobil, uvidim, jestli se mi to z nej povede nejak dostat, takze "stay tuned"

P.S.: kdyby nahodou nekomu jeste nedoslo, kdeze se to stalo, tak vezte, ze v Brne