Omlouvám se za založení nového tématu, ani nevím, zda-li je vina na straně Ubuntu, ale vážně už si s tímto problémem nevím rady.
Zhruba před rokem jsem si na svoje PC naistalovala Ubuntu. Po nějaké době mi začala škubat myš. Kurzor třeba na chvilku přestane poslouchat, začne lítat po ploše (mám aktivní rohy na různé funkce, tak je vždycky veselo, když všechny objede

), po chvilce přestane a zase funguje normálně. Časem se to ovšem zhoršuje a nakonec je myš absolutně nepoužitelná, škube se víc než poslouchá. Restart nepomůže. Takhle jsem odrovnala za ten rok asi tři myši.
Když přebootuju do Windows, dělá mi to taky. Ale do té doby než jsem tam dala Ubuntu to spoustu let jelo bez problémů, myši to začlo "ničit" až po instalaci Ubuntu.
Říkala jsem si, že by to mohl být hardwarový problém, nějakým špatně fungujícím vstupem, ale za ten rok jsem použila jak USB myš, drátovou i bezdrátovou, tak i PS2 myš.
Teď jsem nedávno udělala novou instalaci jak Win i Lin a po pár týdnech perfektně fungující myši se mi zase začíná pomalu škubat. Už fakt nevím co s tím, nenapadá vás něco, čím by to mohlo být?