Prosím všetky sily o pomoc.
Nainštaloval som si znova UBUNTU, ale teraz s CD Desktop ,,,,, po inštalácii všetko fungovalo tak ako má. Lenže som sa rozhodol dať si tam aj Wokna XP SP3 automat. Tak som si na na wiki odpisal setko ako postupovat po instalacii Woken ako opraavit GRUB ... a tu nastal problem. Ked sa mi nabootuje CD, tak su tam kadejake moznosti ,,, potvrdil som volbu Zaviest system z prveho disku ,,, ale nacita to Wokna ne ubuntu. Neviem kde nastal problem ,,,,, potom som skusal ist cez skusobnu verziu, a do terminalu zadat sudo grub, ale tam cosi not found command ci co ......... Neviem kde sa stala chyba ,,,,,,, jednoducho viem ze pri Install Woken to GRUB rozbilo ,,, ale ten postup ako nastartovat system LINUX s CD mi nefunguje. Poradte prosim.
Este dodam ako som pred vsetkym robil partition na disku ...... mam 250 GB disk .... pre Ubuntu som vyhradil partition 1 (cca.200 GB) a pre WOkna XP partition 2 (cca. 50 GB) ,,, Ubuntu si s toho partition 1 urobil svoje a z partition 1 nechal volnych asi 3 GB, pre moje data. Proste neviem ako nainstalovat GRUB a uz vobec ako zaviest system LINUX s CD ,, ,hladal som v temach, ale tam boli odlisne veci ako mam Ja ... PROSIIM PORADTE JE TO PRE MNA DOLEZITE PORADTE STE JEDINA NADEJ ,,,,,,,,, VOPRED DAKUJEM