Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Import nabídkz programů z Gnome do Xfce ?  (Přečteno 1522 krát)

Satanda

• Návštěvník
Import nabídkz programů z Gnome do Xfce ?
« kdy: 06 Prosince 2006, 19:42:01 »
Když spustím Xfce, tak v menu nemám stejné programy jako v Gnome. Používam Ubuntu a Xfce jsem jen doinstaloval. Lze je tam nějak importovat?

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 07 Prosince 2006, 11:54:36 »
No nechápu Lukáši proč by to mělo patřit někam jinam. Gnome i XFCE jsou pracovní prostředí. A problém nesouladu nabídek obou prostředí tu je. Mám tutéž zkušenost. osobně jsem to vyřešil tak, že menu XFCE jsem doeditoval ručně.
Vycházím z toho, že obě vyvíjí různé týmy a tak zkrátka nemají stejná pravidla pro tvorbu nabídek. Jinak si také nedovedu vysvětlit proč když nainstaluji aplikaci v Gnome a ta se posléze objeví v jeho menu, tato se ovšem v menu XFCE neobjeví po restartu. To je zkrátka život na poli roztříštěného linuxu. Příliš mnoho distribucí, příliš mnoho prostředí atd. Valí se to na lidi a ti ztrácejí přehled. Já jsem se s tím smířil a aplikaci doplácám ručně. Zas až taková hrůza to zas není. Beztak nakonec si jeden vybere jedno prostředí a na to druhé postupně zapomene. Tak to zkrátka je!
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 07 Prosince 2006, 12:17:17 »
GlidingFLY:
To je moje chyba! Napsal jsem jiný příspěvek a Lukáš to postřehl. Hold jsem to smazal a zůstal jen jeho text. :) Takže moderátor by mohl smazat tyto přebytky. ;)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 07 Prosince 2006, 14:18:25 »
No s váma je tedy sranda :) hoši..!
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.