Pekný den prajem. Ja som sa bol tiež zvedavý na unity, tak som urobil nerozvážny krok a upragradol som na betu 1. Zatiať mám s unity zmiešane pocity. Najviac mi vadí že čo kolvek vyhládam v unity (okrem aplikácii) otvori mi vsetko iba v jednej aplikacii konkretne v nautiluse. Ci ze je cele vyhladávanie na nic ked dani subor nemozes otvorit. A takto sa to asi nema spravat aj ked je to beta (ved unity uz davnejsie slo ne netbookoch). Tak chcel by som sa spytať ci to roby ete niekomu a hlavne ze kdeby mohol byt problem. Mimo unity vsetko otvara tak ako má.
Zdravim, nejsem si jistej zda jsem dobre pochopil problem, ale pokud je tim mysleno napriklad to, ze vyhledam nejaky soubor (napriklad pdf) pomoci unity a dam enter, tak se vam to otevre v nautilu??? Pokud jo, tak stejny problem nemam, pdf se otevre v prohlizeci pdf dokumentu, serial v nastavenem vychozim prehravaci...
Jinak muj nazor na unity je narozdil od vetsiny celkem kladny, chvili mi trvalo si zvyknout, ale nyni se mi celkem zamlouva... Napriklad jsem byl zvykli spoustet aplikace pomoci GNome-do a nyni je to vlastne nastaveno automacky v systemu, pride mi to o dost rychlejsi...dale mi prijdou zajimavy ty takzvany unity lenses (napriklad integrace gwibberu do unity, ktery pote zobrazuje prispevky primo v okne unity...jedina skoda je, ze zatim stale neni podpora ati catalyst v unity, ale to by se melo snad co nejdrive napravit...