Zkoušel jsem ve VirtualBox Alfa2, Alfa3, Beta1. Jen tak ze zvědavosti... Ale na všech obrázcích, kde na 11.04 dělají nějakou recenzi, mají v pravo tu lištu jako je na odkazech od Vojtěcha. Já mám však stejné jako zde na prvním obrázku:http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,55087.0.html#msg395199A tak se ptám. Musí se 11.04 nainstalovat do virtualu a přepnout na nějaký mód u přihlašovacího okna, nebo se nechá to prostředí změnit aniž bych ho nemusel instalovat (tedy v live) ?
Nainštalovala som si Betu 1, lebo som bola zvedavá na Unity, ale aj keď mi funguje 3d akcelerácia, objavil sa len obyčajný Gnome panel. Neviete čo by sa s tym dalo urobiť?
už som na to prišla, len to Unity aj tak nejde (čo už s ním)
Citace: Hilda 03 Dubna 2011, 16:07:41už som na to prišla, len to Unity aj tak nejde (čo už s ním)To máš nainstalované normálně na PC? Já jsem to zatím zkoušel jen ve virtualu a počkám si na finální verzi, abych udělal tvrdý install místo 10.10.. Už se těším jak se mi to zde uklidí.. :-)
Citace: zeminem 03 Dubna 2011, 16:28:25Citace: Hilda 03 Dubna 2011, 16:07:41už som na to prišla, len to Unity aj tak nejde (čo už s ním)To máš nainstalované normálně na PC? Já jsem to zatím zkoušel jen ve virtualu a počkám si na finální verzi, abych udělal tvrdý install místo 10.10.. Už se těším jak se mi to zde uklidí.. :-)Já mám tvrdý install od alpha 2