Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Error: Cannot find GRLDR in all devices  (Přečteno 2350 krát)

fredy

• Návštěvník
Error: Cannot find GRLDR in all devices
« kdy: 02 Března 2012, 10:22:17 »
Nazdar. Nastal mi taký problém, že po defragmentácii disku vo windowse mi nechce pri starte spustit ubuntu . Ani opätovnou inštaláciou sa to nezmenilo. Dokonca sa mi zničil grub ale našťastie programom EasyBCD som to opravil. Vypisuje chybu "Error: Cannot find GRLDR in all devices " potom že nemôže nájsť wubidlr ked vlastne subor je na disku C: kde je windows dokonca som skúšal aj prekopírovaný súbor z ubuntu zložky "/winboot/wubidlr.mbr" do C: particii windowsu a stale to neide .

pacholik

• Závislák
Re:Error: Cannot find GRLDR in all devices
« Odpověď #1 kdy: 02 Března 2012, 13:08:10 »
vykašlat se na Wubi a nainstalovat Ubuntu klasicky

fredy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Března 2012, 20:01:02 »
už som prešiel na unetbootin  ;)

fredy

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 02 Března 2012, 21:56:02 »
a zase mám problém  >:( cez unetbootin dam ubuntu 10.4 a pri klikacke ešte len pri vybere klavesnice instalacia neide dalej ...potom ubuntu 11.10 vypise chybu "system/var/log" ......suse 12.1 zase nejaku chybu "glrx" .....fedora 16 ani nebootuje  ;D ....uz nemam trpezlivost nato. Co s tym moze byt ??  pred tym som mal pekne nainstalovany 11.10 potom po defragmentacii disku vo windowse prestal fungovat pri starte ...ani naslednou preinstalaciou sa nic nezmenilo  :'(

člověk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 02 Března 2012, 22:51:45 »
S problémem po defragmentaci disku C při nainstalování obou OS vedle sebe jsem se také setkal. Pomohlo přes live CD a program GParted odemknout swap, vymazat a naformátovat oddíl na kterém je (bylo) Ubuntu, pak na tento oddíl Ubuntu znovu nainstalovat. Aspoň u mě to zabralo. Nutno dodat, že problém se projevoval malinko jinak.

fredy

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 02 Března 2012, 23:06:26 »
no len problem je v tom ze vzdy sa mi instalacia prerusi cez live usb  :o

fredy

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 03 Března 2012, 19:00:29 »
problem som uz vyriesil tak ze som dal na ine USB a bootuje paradne  ;D dal som ubuntu 10.4  8) na 11.10 som uz nemal nervi vzdy mi mizli zazrakom ovladace na grafiku   :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.