Mám problém s instalací přes "checkinstall" (konkrétně
SMW).
Stáhl jsem zdrojové kódy ze svn (svn://svn.72dpiarmy.com/smw), potom provedl "./configure" a "make". Všechno v pohodě, tak jsem pokročil k "sudo checkinstall" zadal jsem akorát popis balíčku a nechal pracovat. Naskočilo ohromné množství řádků hlásících neexistenci souborů či adresářů:
checkinstall 1.6.0, Copyright 2002 Felipe Eduardo Sanchez Diaz Duran
mkdir -p /usr/share/smw/
cp -ravx sfx /usr/share/smw/
`sfx' -> `/usr/share/smw/sfx'
`sfx/.svn' -> `/usr/share/smw/sfx/.svn'
`sfx/.svn/text-base' -> `/usr/share/smw/sfx/.svn/text-base'
cp: preserving times for `/usr/share/smw/sfx/.svn/text-base': No such file or directory
`sfx/.svn/prop-base' -> `/usr/share/smw/sfx/.svn/prop-base'
cp: preserving times for `/usr/share/smw/sfx/.svn/prop-base': No such file or directory
...
make: *** [install-data] Error 1
**** Installation failed. Aborting package creation.
Cleaning up...OK
Bye.Takže se mi nic nenainstaluje, balíček se nevytvoří, výsledkem je akorát spousta dalších souborů v adresáři odkud jsem spouštěl všechny ty příkazy.
Zkoušel jsem checkinstall i na jiných věcech a fungoval spolehlivě. Neví někdo v čem je problém?
Potom jsem ještě zkoušel nainstalovat si tu aplikaci přímo přes "make install", vše proběhlo v pořádku a hra fungovala. Akorát nefungovala odinstalace pomocí "make uninstall" - hlásilo to, že uninstall vůbec nezná.
Předem díky všem za jejich postřehy a připomínky, které by mi byly nějak nápomocny.