Neřekl bych, že VirtualBox je emulace Windows... Virtual box pouze vytvoří virtuální prostředí, které se chová jako počítač bez systému, do kterého je možno nainstalovat třeba ony zmiňované Windows.Dobrý článek třeba zde: http://www.linuxos.sk/clanok/262/index.html
Ja sem 3DMax ve VirtualBoxu+WindowsXP nezkousel... takze nevim jak s vykonem. Nicmene pokud budete chtit z Windows vyzdimat vic stavy, chce to dualboot.
Dyz ono to je hrozne podobny... I sama Wikipedia uvadi ze emulace je virtualizaci na urovni operacniho systemu. Navic proc zatezovat mysl lidem, kteri to chteji pouze pouzivat, ne o tom delat prednasky. Napisu emulace Wine, virtualizace VirtualBox... co z toho dotycny usoudi?
Ale nechme toho - řešení nastíněného problému tím neposuneme.
Je problém u mě, nebo to prostě nejde?
Citace: boonJe problém u mě, nebo to prostě nejde?Mám dojem, že to nejde... Ovladače by se instalovat neměli dát - virtuální počítač vyváří linux a ten Windows přiřadí hardware "už s ovladači", ale možná že se mýlím,je to jen můj názor...
VirtualPC nesimuluje puvodni pocitac (desku, zvukovku, grafiku, atp.), nybrz vlastni virtualni hardware. Ten je volen tak, aby se nemuseli ovladace instalovat ale byli jiz v zakladni instalaci Windows. Je dobre si ale doinstalovat Addons, je to nekde ahore v menu VirtualBoxu.