Po tom, co jsem česrtvě přeinstaloval systém, vyskytl se zase zákeřný problém. Když jsem měl základní verzi bez pluginů aj., tak amarok přehrával vše v pohodě. Najednou, jak jsem naisnstaloval flash, všechno se začalo sekat. Totéž se stalo i s tímto balíkem: Ubuntu restricted extras. Tohle se mi stalo už po třetí, i když jsem přeinstalovával celý systém, přidal jsem jen málo nových programů (grafický editor,...).
Vypadá to prostě tak, že se přehrávání zpomalí, a buď video stojí nebo přehrává se po kouscích. Zvuk zmizí a jen háhodile tam něco zazní. Prostě u všech přehrávačů. Taky jsem si nainstaloval pár syntezátorů, i u nich se vyskytl problém se zvukem. Prostě zmáčknu notu a ten synťak se sekne.
Podle mě mám všechny důležité pluginy nainstalované, tak jak Ubuntu restricted extras obsahuje většinu otřebnýho. Napadlo mě, není problém v jiném? Třeby systémobý nebo hardwarový? Či má snad flash nějaké negativní důsledky? Já mám základní desku 848 neo-v, v ní je integrovaná zvukovka. Není to třeba málo a nechce to přidat další zvukovou kartu?
Děkuji všem a dofám, že tento problém společně vyřešíme.