Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde instalace Temat na Ubuntu 7.10 - tema typu GTK 2.X! [vyřešeno]  (Přečteno 2268 krát)

Lujgi17

• Návštěvník
Zdravim vsechny,
Urcite tady ten dotaz asi nekde bude ale nechelo se mi prochazet cele forum tak se predem omlouvam. Chtel sjem si naistalovat na me Ubuntu 7.10 no tema pracovniho prestredi. Byla mi doporucena stranka www.gnome-look.org. Prosel sjem si tuto stranku (je tam opravdu hodne veci) a nasel sjem si toto tema: http://www.gnome-look.org/content/show.php/imetal?content=63734. Chtel jsem si jej naisalovat ale vubec nemam poneti jak. Mam Ubuntu teprve asi 5 dni takze se mam jeste co ucit. Ale zarazilo me ze tematka typu GTK 1.x mi sli vpohode (jen jsem otevrel System-Volby-Vzhled a pak sjem jen pretahl stazeny vzhled a bylo hotovo) ale co se tyce tematek typu GTK 2.x tak sjem uplne v trobe!!! Pomocte prisim velmi se mi libi a chtel bych se naucit neco noveho.
« Poslední změna: 10 Dubna 2008, 02:02:52 od Anna Taliánová »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Nejde Instalace Temat na Ubuntu 7.10- Tema typu GTK 2.X!! Pomoste
« Odpověď #1 kdy: 07 Dubna 2008, 21:59:25 »
Stažený archiv rozbalte (je to zabalené nějak divně, takže jsou "dva archivy po sobě" -- rozbalte oba). Po rozbalení ve složce gtk naleznete instalační balík gtk témata a ten nainstalujte tak, jak jste zvyklí (přes Systém→Volby→Vzhled).

Další je složka emerald -- v té je téma pro Emerald (který ovšem s největší pravděpodobností nemáte) -- na to budete potřebovat Emerald Theme Manager.

V ostatních složkách jsou témata pro jedotlivé aplikace (a tam netuším, jak na to).

Lujgi17

• Návštěvník
Re: Nejde Instalace Temat na Ubuntu 7.10- Tema typu GTK 2.X!
« Odpověď #2 kdy: 09 Dubna 2008, 12:23:22 »
Tak ted jsem to zkusil a jde to. Diky moc!!!!!!  :) :) :) :) :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.