Čau lidi,
nejedou mi žádné linuxové hry. Podle návodů na wiki jsem si stáhl, rozbalil ManiaDrive. Spustím, jdu hrát a šíleně se to seká, vpravo nahoře mi to píše 3FPS.
Extreme Tux Racer se mi také šíleně seká a nějak jsem nepochopil, jak se ovládá. Kolik FPS, to momentálně nevím.
Pak jsem zkoušel Hidden and Dangerous Deluxe (freeware), nainstaloval, nastavil, spustil. Opět menu a podobné věci jedou nádherně plynule, ale jak se dostanu do hry, tak to je sek, sek, sek. FPS zde nevidím.
Také jsem zkoušel FlightGear. Opět, menu atd. jede v pohodě, ale když jsem v letadle, tak je to sek sek sek sekk až to vypnu po 5 minutách (jsem zvyklí z windowsů trochu čekat).
Kde může být problém?
glxinfo mi píše, že mám direct rendering: Yes, glxgears mi píše, že mám 1000FPS (dříve jsem měl 1700, dříve myslím po rozdělení disku). Při akcelerovaném prostředí mám 1500FPS podle glxgears. Používám základní ovladače.
Jinak neznáte nějakou alternativu k win programu Screamer Radio pod Linuxem. S WINE si zrovná nerozumí...
Na abclinuxu.cz mi poradili radeonhd, ale prý to není moc stabilní, jaký je Váš názor?