Již několik dní pracuji na odladění nového multimediálního PC. Ubuntu HH má řadu DVB-T přehrávačů přímo
ve zdrojích. Zkusil jsem tedy dva. Klear nefunguje vůbec, píše: "parse error, not valid". Znáte někdo řešení?
Klear se takto choval už v Ubuntu 7.10 ...
Me TV funguje, ale EPG měl chybnou diakritiku. V ubuntích návodech je popsána editace souboru me-tv.config,
má ovšem chybičku! Pokud do příslušného konfiguračního řádku zadám řetězec "iso6937", diakritika v EPG je
pořád špatně. A navíc - program se následně vůbec nerozjel. Vyhodil hlášku o chybě v xml souboru (přesné znění si
už nepamatuju). EPG naskočilo správně po malé korekci - "iso 6937" musí být psáno s mezerou.
Může to na wiki někdo opravit?
Rád bych zprovoznil Me TV i na druhém PC s Ubuntu 7.10, přidal jsem příslušný zdroj softwaru podle návodu na wiki,
ale software nenacházím ani v "Aplikace -> Přidat/Odstranit" ani v Synapticu ani po zadání příkazu do terminálu.
Ruční spuštění instalace z balíčku .deb mi hlásí neřešitelné "dependency is not satisfiable". Přitom by to fungovat mělo,
na jiném PC s podobným HW s Ubuntu 7.10 uvedený postup loni v létě zabral. Poradí někdo?