Zdravím,
mam takýto problém. mal som nejaké vadné sektory na HD, tak som použil program na obnovu bad sectors(cez DOS z CD). tento to opravil, ale zrejme len sektory a tie dáta čo boli v tých sektoroch nie. pred opravou sa počas spúšťania zobrazilo logo spúšťania s načítavaním to po prechode do konca sa preplo do txt kde bolo vidieť ako načíta jednotlivé položky/moduly OK až to dobehlo na ten vadný úsek kde to vypísalo nejakú adresu zatým niečo ako - Emask 0x9 (media error) potom niečo ako DRDY ERR a nakoniec end_request: I/O error, dev sdc, sector a jeho číslo. teraz po obnove to začne presne rovnako len to skončí v tom textovom režime bez akéhokoľvek chybového hlásenia. jednoducho sa zastaví a nedokončí štart systému. do konzole sa dostanem bez problémov ak to ostane stáť napr. cez kl. Alt.+F4 sa zobrazí prihlásenie do konzoly. tiež recovery mode z grubu nabehne bez problémov. fsck nehlási žiadny problém. je nejaká možnosť obnoviť to štartovanie, alebo len nová inštalácia?
ešte doplním toto sa stalo počas normálneho používania nie počas upgradu. mám 9.04. teda jeden deň som PC vypol a na druhý zapol až to nenabehlo.