Dobrý den.
Včera sem si začela "hrát" s gDeskletem (panely sledování systému atd) a od té doby mi nějak nefunguje panel v Gnome, chtěla sem si udělat nový panel, dát na něj přepínač ploch ale ten nešel nastavit ohlásilo mi to tuhle chybu :
Nastala chyba při nahrávání nebo ukládání informací o vašem nastavení pro gnome-panel. Některé volby vašeho nastavení nemusí fungovat správně.
Selhalo: Selhalo: Schéma `/schemas/apps/workspace_switcher_applet/prefs/display_workspace_names' uvedené pro `/apps/panel/applets/applet_4/prefs/display_workspace_names' má uloženu hodnotu, která není schéma
Selhalo: Selhalo: Schéma `/schemas/apps/workspace_switcher_applet/prefs/display_all_workspaces' uvedené pro `/apps/panel/applets/applet_4/prefs/display_all_workspaces' má uloženu hodnotu, která není schéma
Selhalo: Selhalo: Schéma `/schemas/apps/workspace_switcher_applet/prefs/num_rows' uvedené pro `/apps/panel/applets/applet_4/prefs/num_rows' má uloženu hodnotu, která není schéma
Je to tím gDeskletem ?Dnes sem ho odinstalovala, ale pořád mi gnome panel hlásí stejnou chybu,

prosím napište jak to opravím zpátky tak jak to bylo před instalací gDeskletu.