Přátelé, moc se Vám omlouvám, že vám zpříjemňuju fórum svýma malichernýma problémama, ale bohužel není kam se obrátit. Popíšu situaci pěkně od začátku, ať víte, na čem jsem. Moje přítelkyně si pořídila notebook(asus eee) s předinstalovanými Windows 7 starter, kam jsem jí jako fanda ubuntu ihned poslední verzi nainstaloval. Později jsem si řekl, že už Widle nebudou potřeba a (pravda, to byla asi velká chyba v provedení)odstranil jsem je. Trochu prasáckou formou a tudíž formátováním oddílu, kde byly přes diskový nástroj. Bohužel kvůli hraní jsem byl donucen přítelkyní k opětovné instalaci windows. Bohužel vzhledem k absenci mechaniky je instalace windows(s Grubem bohužel neumím a nevím, jak jinak doinstalovat windows, než jejich čistou instalací a pozdějším přidáním ubuntu, abych mohl mít oba systémy vedle sebe)jsem nucen je instalovat přes usb(našel jsem si i programy, které mi pomohly vytvořit instalační usb). Bohužel při snaze instalovat najde instalátor místo pro instalaci Windows pouze zbytkové na flash disku. Někde jsem se pak dočetl, že to způsobuje to to, že partice vytvořené linuxem ta instalace widlí nebere v potaz, protože je nerozezná. Prosím, prosím, budete-li někdo vědět, jak pomoci, případně byste měli tu trpělivost my vysvětlit, jak k linuxu přidat windows, budu velmi rád. Díky