Ahoj vsem,
omlouvam se jestli se ptam hloupe, ale prochazel jsem x for, googloval a nic mi nepomohlo, tak chci poprosit o radu vas tady..
Na notebooku jsem pouzival Windows. Potom jsem si pro vyzkouseni pres wubi instaloval Ubuntu, abych se zabavil, jenomze me to nadchlo a Windowsy si necham jen pro par aplikaci, se kteryma si prozatim Wine neporadi, jinak je uz nechci videt. Jenze ja vul pri instalaci zvolil velikost instalace jen 5GB (preci jen to bylo na zkousku a necekal jsem ze u toho zustanu), natahal do toho programy ktery uz normalne pouzivam, vse nastavil no a samozrejme uz tech 5GB dochazi.. Ale nechce se mi to cele preinstalovavat znovu, to az jako posledni moznost. Na internetu jsem narazil na moznost upravit misto pomoci gParted, ale tedy... Bohuzel, me se to nepovedlo. Pres spousteci flashku taky nic..
A tak se vas tazi bando, mate nejaky tip, radu, pomoc, jak tech 5GB vyhrazenych pro Ubuntu navysit, abych mohl normalne pokracovat v pouzivani...? Jinak jsem z Ubuntu regulerne nadsen, ale tohle by mi udelalo radost, to vyresit...
Diky moc!!