Ahoj, měl bych velkou prosbu. Minulý týden jsem ze zájmu nainstaloval UBUNTU 14.04 a byl jsem natolik spokojený a překvapený, jak je to skvělý systém, že jsem u něj zůstal. Jako prohlížeč jsem si z archivu softwaru doinstaloval webový prohlížeč Chromium. Vše pracuje skvěle. Asi za dva dny jsem si na druhý disk ve stejném notebooku nainstaloval ještě KUBUNTU 14.04. To se mi líbilo s KDE ještě víc a zůstal jsem u něj. Jaké bylo moje nemilé překvapení, když po instalaci webového prohlížeče Chromium tento se sice otevře, ale v tu chvíli do něj nelze psát, prostě nefunguje klávesnice. Mačkám klávesy, nic se nepíše. Prohlížeč přitom zamrzlý není. Jde s ním pracovat. Chromium jsem z KUBUNTU odinstaloval a nainstaloval si z oficiálních stránek GOOGLE prohlížeč GOOGLE CHROME pro Linux. Vše proběhlo korektně, ale nainstalovaný program nemůžu nikde v systému najít. Jsem s Linuxem na počátku, poradí mi někdo? Na fóru jsem toto téma nenašel. Používám 64 bitovou verzi systému a bez jakéhokoli problému. Ten samý problém, že nainstaluju ze stránek GOOGLU jeho Chrome a pak ho nenajdu se mi i stal v UBUNTU. Děkuji za radu. Díky moc.