Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: 3D podpora Radeon Xpress 200  (Přečteno 1810 krát)

kexo

• Návštěvník
3D podpora Radeon Xpress 200
« kdy: 13 Května 2007, 22:26:21 »
Caffte seci.

Potreboval by som pomoct mam zakladnu dosku z ozdielanou kartou Ati Radeon Xpress 200 a nejde mi na nej 3D podpora mam UBUNTU 7.04 .

Ked dam do prikazoveho riadku GLXINFO tak mi napise direct rendering: No

Na stranke ATI su ovladace ale ked som ich stiahol a chcel nainstalovat tak mi napisalo ze nepozna znakovu sadu a nevedelo ich to otvorit. 3D podpora by mala asi ist lebo karta je dost vykonna bez problemov na nej pod WIN ide WOW alebo NFS MW ...

Ak viete poradte mi alebo poradte mi ako sa da nastavit ta znakova sada v tej instalacii tych ovladacov.

Tu je adresa na ovladace http://ati.amd.com/support/drivers/linux/linux-radeon.html

Inak potom ak to pomoze komp je AMD Athlon64 4000+ , 2GB Ram , 250GB SATA disk , Grafiku som este len objednal takze bude tam Geforce 8600GT

Caffte KEXO

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 13 Května 2007, 22:30:12 »
http://wiki.ubuntu.cz/Grafick%C3%A9_karty_ATI

Po nainstalování ovladačů budete muset bootovat s parametrem noapic irqpoll.

kexo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Května 2007, 22:32:33 »
Jak ze po nainstalování ovladačů budete muset bootovat s parametrem noapic irqpoll.

Mne to nejde ani nainstalovat .... lepsie povedane spustit ten instalacny subor... koli tej znakovaj sade ...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 13 Května 2007, 22:33:47 »
Citace: kexo
Jak ze po nainstalování ovladačů budete muset bootovat s parametrem noapic irqpoll.

Mne to nejde ani nainstalovat .... lepsie povedane spustit ten instalacny subor... koli tej znakovaj sade ...
Ten odkaz jsem vám tam jistě dal z nějakého důvodu a to přesně z toho, že tam je návod na instalaci ovladačů k ATI kartám...

kexo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 13 Května 2007, 22:35:15 »
Noo direct rendering: Yes uz je OK ale nedaju sa mi rozbehnut efekty prostredia...

ked ich dam spustit tak to napise The Composite extension is not available ...

Kexo.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.