Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Aktualizaci Ubuntu 7.04 nerozpoznana wifi intel2200BG [Vyřešeno]  (Přečteno 1564 krát)

The_ERROR

• Návštěvník
Nazdar, viz hlavicka. Aktualizoval jsem Ubuntu pres aktualizaci software a po restartu jsem proste wifi nemel. Jako by tam zadna nebyla. Napadaji me dve mozne priciny:

1) Dostal jsem chybu ohledne predtim nainstalovaneho driveru 915 (na widescreen monitory)
ze pry nenasel aktualizaci a instalace bude predcasne ukoncena (ale bylo to po stazeni a notne dobe instalace a pokracovalo to dal - tak nevim)

2) Tu aktualizaci a stahovani jsem provadel prave pres wifi, tak jestli to nebylo im, ze si ji nemohl instalator nejak osahat. Zarazi me, ze v predchozi verzi to bylo naprosto v poradku a v nove verzi to se mnou takhle vypeklo.....
AMILO Pro 2085 (PM 1,7 GHz, 1GB RAM, 120 GB), Ubuntu 9.10

Nemo7

• Host
Aktualizaci Ubuntu 7.04 nerozpoznana wifi intel2200BG [Vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 15 Května 2007, 19:17:22 »
Po spuštění Live CD Ubuntu 7.04 wifi funguje ? Není pak rychlejší Ubuntu reinstalovat než si s tím hrát a ztrácet čas  ? Upgrade se nemusí podařit.  Je to sice rada jak z HotLine Windows...

The_ERROR

• Návštěvník
Aktualizaci Ubuntu 7.04 nerozpoznana wifi intel2200BG [Vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 16 Května 2007, 10:36:42 »
LOL, zazrak!! Nekolikrat jsem ten linux restartoval, jakoze jestli se chytne a nic, no nakonec jsem tedy napsal jsem. Dostal jsem sice odpoved cituji: "jako z Hotline Windows...." ale kupodivu jak jsem stahl a vypalil image a spustil ONO SE TO ROZJELO!!!! Ooo mocny uzivteli klanim se pred tebou, tohle by me nanapadlo :D
AMILO Pro 2085 (PM 1,7 GHz, 1GB RAM, 120 GB), Ubuntu 9.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.