Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: HewletPackard HPC 1410 najednou netiskne  (Přečteno 2036 krát)

Pavel

• Návštěvník
HewletPackard HPC 1410 najednou netiskne
« kdy: 18 Května 2007, 08:03:07 »
Vlastním tuto tiskárnu, která do minulého týdne ještě bez problémů tiskla, ale když jsem se dneska pokusil cokoliv vytisknout, tak tiskárna předstírá tisk, ale leze z ní jen prázdný papír. Barva tam je, hplip a hpijs jsou nainstalované, lsusb ji vidí i hplip toolbox vidí kolik je tam barvy atd, nedokážu si to logicky vysvětlit, děkuju za jakoukoliv radu.
Nepropadejte panice!

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 18 Května 2007, 08:36:38 »
Máte-li možnost tak zkuste připojit tiskárnu k jinému pc (asi nejlépe s Windows) a pokud nebude tisknout ani tam, tak jí odneste do servisu.

Pavel

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Května 2007, 08:48:23 »
Nu tedy zkusím to, ale zapoměl sem podtknout, že když kopíruji (je to multifunkční zařízení) tak  tiskne bez nejmenších protestů, IMHO bude asi problem v systému.
Nepropadejte panice!

lidunka

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 22 Května 2007, 18:39:25 »
Mám podobný problém, tiskárna HP 1210 najednou přestala tisknout z notebooku HP 510. Nemůže to mít něco společného s poslední aktualizací 7.04?

děkuji Lidunka

lidunka

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 23 Května 2007, 17:54:31 »
Zadala jsem do terminálu níže uvedený code a tiskárna zase bez problémů funguje. Prý se to stává po několika stránkách tisku. Něco podobného je prý na www.ubuntuforums.org viz http://ubuntuforums.org/showthread.php? … sb+printer

Code:
sudo chmod a+rw      /dev/usblp0

(to usblp0  podle toho kde máš tu tiskárnu)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.