Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: KDE aplikace [Reportováno]  (Přečteno 3147 krát)

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
KDE aplikace [Reportováno]
« kdy: 23 Května 2007, 22:08:06 »
KDE problémy:
Když mám otevřený Konqueror, tak nechci, aby se odkazy z mailů a newsů otevíraly do nových instancí, chci, aby se použila instance již otevřená, je to jednak rychlejší a také přehlednější -> otevírání odkazů do existující instance Konqueroru

V Kopete se mi stává, že u lidí, které už mám autorizované mi autorizace zmizí, stává se to u těch stejných, někdy se jim dokonce zase sama vrátí mám takový pocit. Po opětovné autorizaci odejdou offline a při dalším puštění je zase vidím jako neautorizované -> Kopete ztrácí autorizace :(

Do KFTP Grabberu implementovat základní klávesové zkratky jako F5 pro přenos souboru na server.

V KMailu urychlit zpracování filtrů, ale to asi nebude jen tak, ovšem trvá to nehorázně dlouho, oproti třeba Thunderbirdu.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Poborskiii

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 26 Května 2007, 00:13:47 »
Konqueror 3.5.7: Nastavení - Nastavit: Konqueror - Chování na webu - Záložky v okně - Rozšířené nastavení - Otevřít jako záložku v existujícím okně Konqueroru, pokud je URL voláno zvenčí (zaškrtnout)
OS: Kubuntu 15.10 64bit, KDE 5, Qt 4.8.6/5.4.2, Nvidia 352.30
PC: ASUS M5A99X EVO, AMD FX-4300, RAM Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz,
SSD Kingston V300 120 GB, HDD Seagate NAS 3TB (ST3000VN000), VGA ASUS Nvidia GeForce GT 440 Silent, Monitor Dell U2412M, skříň Coolermaster Sileo 500

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #2 kdy: 26 Května 2007, 10:31:29 »
Tohle právě mám a stejně to nefunguje.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Poborskiii

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 27 Května 2007, 00:53:26 »
Což je divné, protože mě to funguje správně (v Kubuntu 7.04).
OS: Kubuntu 15.10 64bit, KDE 5, Qt 4.8.6/5.4.2, Nvidia 352.30
PC: ASUS M5A99X EVO, AMD FX-4300, RAM Kingston 2x4 GB DDR3 1600 MHz,
SSD Kingston V300 120 GB, HDD Seagate NAS 3TB (ST3000VN000), VGA ASUS Nvidia GeForce GT 440 Silent, Monitor Dell U2412M, skříň Coolermaster Sileo 500

MarrLiss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 27 Května 2007, 01:25:15 »
Problem je, ze on ten link otevre do existujici instance, ktera je na aktualni plose. Ja to vyresil tak, ze jsem si v Nataveni -> Nastavit: konqueror -> Vykon dal minimalizovat spotrebu pameti Vzdy, coz zpusobi, ze se vzdy pouziva jenom jedna instance - oteviraji se jenom nova okna ne instance. Nevyhoda je, ze kdyz spadne konqueror, prijdes o vsechny okna.
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #5 kdy: 27 Května 2007, 20:52:52 »
Ani nastavení Výkonu - Vždy nepomůže, vždy se otevře nová instance Konqueroru ...

2 Poborskiii: Máš jednu instanci a všechny odkazy se ti otvírají do té jedné jako nové záložky? Tak to ti závidím :)

Beetljuice

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 27 Května 2007, 21:43:31 »
Citace: Kačer
Ani nastavení Výkonu - Vždy nepomůže, vždy se otevře nová instance Konqueroru ...

2 Poborskiii: Máš jednu instanci a všechny odkazy se ti otvírají do té jedné jako nové záložky? Tak to ti závidím :)
Mě to funguje taky .)
Aj dont spíík ííngliš :)

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #7 kdy: 28 Května 2007, 08:42:02 »
Hm, tak jsem asi jedinej :(

A používáte někdo ten KFTP Grabber? Klávesový zkratky by se docela hodily.

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #8 kdy: 17 Června 2007, 13:24:14 »
Problémy s Konquerorem považuji za čistě osobní selhání mého počítače, když to ostatním chodí. Filtry KMailu se dost řeší na bugs.kde.org, takže reportována jediná věc - kftpgrabber a klávesová zkratka pro kopírování souboru. https://blueprints.launchpad.net/kftpgrabber/+spec/kftpgrabber-shortcuts/ a u Kopete a autorizací - teď mi to nedělá a nevím jak problém vyvolat, takže to asi nemá smysl řešit.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.