Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: linuxdcpp - segmentation fault  (Přečteno 1501 krát)

Rawen

• Aktivní člen
  • *
linuxdcpp - segmentation fault
« kdy: 27 Května 2007, 13:51:19 »
LinuxDCPP (verze  0.0.1.cvs20070414  co je jako .deb na getdeb.net) sice funguje, ale po pár minutách práce s ním spolehlivě skončí s hláškou "Segmentation fault (core dump" - koukal jsem na net a stejný problém má spousta jiných lidí, odpověď ale nikde žádná, nevíte co s tím? Má někdo stabilní verzi v .deb balíčku? Díky! (jinak mám Ubuntu 7.04)
Linux je pro borce, který se dokáží sami rozhodovat!

Martin-22

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.jmnet.cz/
« Odpověď #1 kdy: 27 Května 2007, 14:15:39 »
Vytvorim u sebe deb balicek nejnovejsi verze a dam Vam odkaz, snad to pojede, aspon me jede ;)

edit: No koukam, ze je to pro me asi nadlidsky ukon a nak nemuzu najit zadny howto jak udelat deb balicek kdyz je to kompilovany pomoci Scons

donny

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 27 Května 2007, 16:43:37 »
Zkuste spustit linuxdcpp z konzole primo z adresare, kde se spousteci soubor nachazi.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Rawen

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 27 Května 2007, 16:56:41 »
Citace: Martin-22
Vytvorim u sebe deb balicek nejnovejsi verze a dam Vam odkaz, snad to pojede, aspon me jede ;)

edit: No koukam, ze je to pro me asi nadlidsky ukon a nak nemuzu najit zadny howto jak udelat deb balicek kdyz je to kompilovany pomoci Scons
tak v nejhorším mi pošlete číslo verze kterou provozujete a já se pokusím ji nějak sehnat

Rawen

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 27 Května 2007, 16:58:52 »
Citace: donny
Zkuste spustit linuxdcpp z konzole primo z adresare, kde se spousteci soubor nachazi.
no on je to opravdu .deb balíček, tj. spouštěcí soubor je přeci v usb/bin - já to tedy zkusím...

Rawen

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 27 Května 2007, 18:30:00 »
no tak teď jsem z toho zmatený, ono to totiž najednou přestalo zlobit... ale to je stejně fuk, zjistil jsem že na mé 800Mhz poměry je linuxdcpp příliš pomalý takže se vracím k Valknutu

donny

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 28 Května 2007, 23:00:52 »
rawen81: aha no ja jsem si ho prave kompiloval sam, protoze z deb balicku mi to nejak nefungovalo. a slo mi to jenom tak, jak jsem psal.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.