Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Sekání všeho v instalačním rozhraní [vyřešeno]  (Přečteno 1892 krát)

Skeleton84

• Návštěvník
Sekání všeho v instalačním rozhraní [vyřešeno]
« kdy: 02 Června 2007, 23:14:31 »
Když sem nabootoval z CD Ubuntu 7.04, tak mi najelo instalační rozhraní s plochou ale kurzor se šíleně seče a reakce na všechno jsou hodně pomalé, nechce se mi to připojit ani do lanu a nejde ani nic připojit na USB, prostě je to celé jakoby zadrhnuté. nainstalovat bych to chtěl na externí disk který je připojen na USB ale to jaksi s takovou funkčností nejde. Má s tímto problémem někdo zkušenosti? Jinak USB disk mam zobrazeny i v biosu ale jakmile najede cd tak se všechno odpoji a disk se zastavi.
« Poslední změna: 15 Ledna 2009, 03:15:44 od Anna Taliánová »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Sekani všeho v instalačním rozhraní. [Vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 02 Června 2007, 23:15:50 »
Jaký máte hardware?

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Června 2007, 23:18:21 »
Zakladni deska Asus A7V880, proc AMD 2600+, Grafika Nvidia GF7600 GS, Zvukovka je integrovana AC97.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 02 Června 2007, 23:30:00 »
Kolik RAM? A ten externí disk?

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 02 Června 2007, 23:35:46 »
Ramky mam 2X 512 A-Data DDR, A disk mam WD 250GB rozděleny na 4 časti, ale disk jsem zkoušel připojovat třeba až po naběhnutí ale sekalo se všechno i když sem neměl připojene nic, a třeba flash disk mi ani nezacal svitit když sem ho vlozil, jedine co mi jede na USB je bezdratova myš Logitech.

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 02 Června 2007, 23:47:10 »
Jo ještě sem zapoměl že při najíždění grafického rozhraní, jak má hrát asi nějaká znělka, tak se mi jdou z repráků akorát nějaké sekané zvuky a ty jdou z repráků i když už to najede. Zkoušel sem vypnout zvukovku v biosu ale je zajímavé že ty zvuky tam sou furt, i když ve winu zvukovka zmizi.

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 11 Června 2007, 17:13:56 »
Fakt dík všem za pomoc, myslel sem ze za tu dobu budou mit linuxy mnohem menší problémy, ale když nejdou ani nainstalovat na USB disk který normálně mám v biosu ale linux si ho klidně odpojí a potom už žádné USB nejde, to je na mě opravdu moc.

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 11 Června 2007, 17:40:34 »
SAmozřejmě nefunguje ani alternate installer, ale na brachovem noťasu jede všechno v poho, usb disk to rozpozná přihlásí se k síti a vklidu začne instalace. LOL to sem ještě nežral.

Skeleton84

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 12 Června 2007, 11:37:30 »
Tak už je po problému, stačilo nahrát nový bios.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.