Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: soubory a složky původního oddílu z windows  (Přečteno 6266 krát)

jirihuf

• Stálý člen
  • **
soubory a složky původního oddílu z windows
« Odpověď #25 kdy: 08 Června 2007, 08:01:04 »
Vytvoř název přípojného bodu bez mezer... (např. /media/Windows) ...mezery někdy dělají problémy.. rovněž doporučuju bez diakritiky...
Have you tried turning it off and on again?

LBuzivatel

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 08 Června 2007, 09:39:04 »
Ale to jsem tady přeci říkal, že jsem to zkusil se jménem "pokus" Až budu mít čas, tak to zkusím znovu, jestli nedělali problém ty pitomý adresáře s tou čarou dole, který tam vytvářel systém při každém neuspěšném pokusu.. Před chvilkou jsem je pracně smazal z terminálu :-(

jirihuf

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #27 kdy: 08 Června 2007, 09:50:17 »
Nemusíš to nechat připojeno k adresáři, který vytvoří systém... není problém to připojit jinam... (já to třeba nemám rád na ploše, tak mám přípojný bod /mnt/Windows)

LBuzivatel

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 08 Června 2007, 11:24:24 »
Už to funguje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
Smazal jsem ty blbý adresáře Nový svazek__, bylo jich mraky, upustil jsem od názvu Nový svazek a zvolil jiný. A nechápu, když jsem ho měl normálně přístupný pro čtení, dokonce sem z něj včera editoval nějaké soubory, ale nemohl jsem je uložit(zapsat) , tak systém měl zapsáno, že není zpřístupněný pro čtení! Chyběl zapsaný v fstab. Nechápu, celou dobu jsem si myslel, že je zpřístupněný pro čtení. Jak je to možný, že jsem z něj mohl číst ale systém ho neměl zpřístupněný pro čtení?

Taky jsem se chtěl zeptat, jak je to s tou substitucí té mezery obráceným lomítkem s mezerou a kde všude se musí používat a kde můžu použít jen mezeru bez lomítka? Zajímají mě příkazy a konfigurační soubory. Názva adresářů v gnome jdou, předpokládám.
Díky.

jirihuf

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #29 kdy: 08 Června 2007, 11:36:53 »
Já jsem se s problémy setkal zatím jen u názvů přípojných bodů.. nikde jinde..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.